1

evet bazıları gerçekten çok zor oluyor. artık onları da araştırıp bulmak gerek. sonra da kendi cümlelerimizle cevap yazmamız gerekiyor.

0

bazıları çok zor. bildiğim sorulara cevap yazıyorum, bilmediklerime bazen araştırıp kendi cümlelerimle yazmaya çalışıyorum.

1

benim sorularım zor değil.. kendimden yola çıkıp cevap verirsem.. herkes aklından ezbere atsın tutsun istiyor.. neden öğrenme çabasına girmez insanlar anlamam.. ben google amcaya soruyorum.. eğer bilmediğim bir soruysa.. araştırıyorum.. çoğu insan gibi.. cevaplanmış sorunun altına üstten kopya çekerek cevap yazmıyorum.. burasının amacı para kazanıyorsak daçç düzgün cümlelerle.. doğru cevapları karşımızdakine yazarken de kendimizin de bilgilenmesidir..
hadi bakalım gelin sorularıma.. kendinize değer katın..

1

evet, soruların çoğu uzmanlık isteyen zor sorular. site adına iyi bir şey olabilir tabii bu ama cevaplayan yazarlar için birazcık zorlayıcı. :)

ben genellikle googleda bir tarama yapıp bir kaç siteden bilgi edinip uzunca ve ayrıntılı olarak cevap yazmayı tercih ediyorum. uzun cevaplar daha fazla kazandırdığı için yaptığım araştırmaya ayırdığım zaman dahil daha kısa sürede daha çok kazanmış oluyorum. size de tavsiye ederim.

hem bu şekilde insan konuyu iyi öğrenip kalıcı şekilde hafızaya yerleştirmiş oluyor. o da kar kalıyor yanımıza. :) hem de benzer bir soru geldiğinde araştırmaya gerek kalmadan yazabiliyorsunuz uzun uzun...

2

bana da aynısı oluyor. bende diyorum. bu kadar zor soruları nereden buluyorlar diye, bir şey değil de çoğu bundan dolayı cevapsız kalıyor yani, inşaallah daha çözülmesi veya cevabı olan sorular sorulması temennisiyle herkese kolay gelsin. bol kazançlar. kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.

2

evet çoğu çok zor ama bende cevaplamak çalışıyorum ara ara kontrol ediyorum baya genel kültürüm arttı ama çok değişik şeyler öğreniyorum bu sayede.

1

bazıları gerçekten zor oluyor arayıp bulamadıklarımı bırakıyorum ben.