0

twitter çok karışık instagram çok sade. insta da daha çok eğleniyorum

0

su twiter oldu olasi hic ısınamadım nedense. yukledim profil actim paylasim yaptım. ama hicbirsey zevk vermedi. instagram tabiki daha güzel. hem twiter kullanan çok arkadasim da yok. herkes instagramda. bu da bi sebep tabiki instagram kullanmaya.

0

twitter ile biraz daha güncel kalabiliyorsun ve biraz daha derin takılırsan eğer twitter daha eğlenceli ancak ben genelde instagram kullanıyorum.

0

ben daha çok instgram kullanıyorum. o daha dikkatimi çekiyor daha çok.

0

bana göre instagram daha eğlenceli. hep orada vakit geçiriyorum.

0

twitter tutturursan çok eğlenceli bir yer

0

bence benim kararımca instagram çünkü çok eglenceli.canlı yayın açıyon ve canlı yayıni sonlandırabiliyorsun.arkadaşlarinla mesajlaşabiliyorsun.ama twiter biraz sıkıcı geliyor bana .ama size göre eglencelidir.

0

bana instagram daha keyif veriyor daha eğlenceli bence twitter da herkes çok kasıntı çok soğuk bir ortam

0

ben instgramı seçiyorum çünkü fotoğraf paylaşımı video izlemek vs bana daha anlaşılır ve keyifli geliyor. twitter karışık buluyorum. fakat son dakika olayları olduğunda örneğin deprem gibi vs en önce haberdar eden mecra da sanırım twitter o anlamda da aktif olmasam da seviyorum açılan heştekler sayesinde daha insana yardım eli uzatılmasıı daha fazla kitleye yayılması anlamında da twitter çok başarılı bir sosyal medya platformu kesinlikle.

0

ben instegramı daha eğlenceli buluyorum. haber ve video akışını da seviyorum. sadece fotoğraf ve video paylaşılmıyor sonuçta. instagramda bir sürü şey öğrenebiliyorsun.

0

twitter daha gelişmiş bir uygulama instagram genelde birşey paylaşılıyor beğeniliyor arkadaşlarla sohbet ediliyor

0

ikisini de pek fazla kullanmıyorum ama instagram daha tutulan daha paylaşım yapılan daha çok kullanıcısı olan bi platform twitterin sayılı kullanıcısı var

0

zaten şu anda günümüzde en çok instagram kullanıyor bana göre instagram daha eğlenceli yani diğer sosyal medyalara göre instagram hesabım daha yaygındır şu anda birçok kişi facebook hesabı hiç kullanmıyor sadece instagram hesabını kullanıyor daha eğlenceli olduğu için. twitter'da kullanan var ama instagram'daha eğlenceli.

0

tabii ki de instagram daha eğlenceli instagram'da temad twitter'a göre daha güzel teması daha sade daha pratik olduğu için twitter'dan bir adım daha önde instagram'da video atmak resim paylaşmak twitter'a göre daha zevkli yani twitter hiç kullanmadım ip instagram kullandım aralarında en iyisi instagram twitter'ı sevmiyorum hiç sevmiyorum hem de çok sıkıcı yani sadece yazı var hep okuyoruz pinterest gibi ben çok instagram'ı seviyorum benim düşüncelerim bu kadar.

0

instagram daha eğlenceli twitter kullanıcıların çoğu kendine okumuş zeki sanıyor çok sinir bozucu bir durum.

0

ben instagram ortamını daha eğlenceli buluyorum aynı zamanda da kullanışlı buluyorum. ilgi alanlarına göre bir profil oluşuyor ana sayfada da. twitter daha çok güncel olayların takibi için kullandığım bir sosyal medya platformu benim için.

0

twitter tabi ki;alternatif haberleri omumak istiyorsanız gündemi pek çok ajanstan takip etmek istiyorsanız twitter güzeldir.instagram daha çok şunu yedim şunu giydim yeri gibi geliyor bana.