0

var ben kolay kolay kimseye güvenmem çok yalancı iki yüzlü insanlarla karşılaştığım için güvenemiyorum mesela çok samimi olup içini dökmeyeceksin sonra anlattıklarını toplamak zorunda kalıyorsunuz benim çok nadir ve az arkadaşım var.herkesle arkadaşlık etmem.yüzüne güldüğüne bakmayacaksın önemli olan asıl senin hakkında ne düşündüğü kimse kendini ıspatlamadan iyi dost olamaz. eski dostluklar yok artık herkes çıkarına bence

0

kimseye kolay güven duymam ama bunu da problem olarak görmüyorum tabi.

0

ben geçmişte insanlara çok güvendim hata yaptım ben kolay kolay zaten artık kimseye güvenmiyorum. güvencem insanları zaten iyi biliyorum kime güveneceğimi biliyorum. yani ama ben en yakınımdan zarar gördüğüm için ben en yakınımdaki insanlara şahsen güvenmiyorum sadece benim bu hayatta güvendiğim insan annem ,babam ,kardeşlerim, eşim var. başka da kimse yok oğlum de sen zaten daha 14 aylık o benim zaten herşeyim bence her insan herkese güvenmemesi lazım güvenecek insan gerçekten bulmak zor yani onun için ben bu sorunu çok yaşadığım için artık kimseye güvenmiyorum.

1

bu probleme şöyle bakmak gerek. bu problem insanlar tarafından ortaya çıkmıştır. eğer insanlar gidipte arkadaşının arkasından kuyusunu kazımasa onun yanında olsa bu problem çıkmaz. yada iş esnasında mal kaçırmasa bu problem olmaz. insan illa içten içe bu problemi kafasında diyor güvenilir mi acaba diyor. insanın yaşadığı durumdan dolayı bu problemler her insanda olacak. bunu yapanlarda bizler insanlarız.

2

evet var. insanlar sayesinde insanlara karşı güven problemim oluştu. bence iyi de oldu. çünkü hiçbir insana gözü kapalı güvenmeli bir insan. eğer güvenirse öyle bir gün gelir ki o kişi onu öyle bir yanıltır ki insan kendi kendine düşünür benim tanıdığım, güvendiğim insan gerçekten bu mu diye. ki haklıdır da böyle düşünmekte.

0

yaşadıgım o kadar olumsuz sonuc yüzünden güven sorunu yasıyorum. bir insana güvenmekte oldukça zorlanıyorum. sanki her insan arkamdan iş çeviriyor ve bana ihanet ediyor gibi geliyor.
bi insana (babamın oğlu bile olsa) asla güvenmem!...

0

guven meselesi bu kisiden kisiye degisir

0

insan ilk önce kendisine güvenmeli ve güvenilir biri olmalı diye düşünüyorum.fakat günümüzde insanlara güven gittikçe azalmaktadır diye düşünüyorum.fakat bunu düzeltmek de insanların elindedir.

0

bana güven vermeyen birine güvenmem zaten imkansız. herkese güvenmek doğru bir davranış değil.