0

limitie ulaştım ödeme talep ettim üç iş günü içinde yapacakmış inceleme bekliyor bakalım ne zaman hesabıma kazancım geçer

0

bende ywniyim bakalim ins bende olcak daha 2 gunluk

0

sorun money sitesi 50 tl den 25 tl'ye düşürdü ödemeleri önceden bir hafta içinde ödemeleri yapıyormuş. ancak şu an için 3 iş günü içinde yatıyor hatta 3 iş gününü beklemeden yatırıyorlar. pazar günü çekim talebi verdim.ve bugün ödemem yattı.yani sorun bahis sitesine çok güveniyorum.ve şu ana kadar kazancım 105 lira oldu. 105 lira çektim hesabımda'da 55 lira para var bana çok güzel bir ek gelir kaynağı sağlayan soruma niye çok teşekkürler.

0

ben 11 lira civarındayım daha çekmedim.birazda birim olarak yükseltseler 1-2 krş çok düşük

0

ben daha yeniyim. lutfen özel hayatim ile ilgili magazinlerde yer almak istemiyorum. korumalar nerdesiniz.....

0

ödeme alt limizi 25 tl oldu süper oldu. ayrıca ödemeler 3 gün içerinde yapılıyor artık.

0

umarım herhangi br sorun çıkmaz ama gözlemlediğim kadarı ile tamamen üyelerin istekleri doğrultusunda hareket eden bir site.. eğer bu şekilde giser ve güvenilirliğini kanıtlarsa kısa zamanda adını cok daha fazla duymaya başlarız :)

3

@furkan8 sorumani.com projesi bizim için bir hayal projeydi. üzerinde çok düşündük ve projenin önceliklerini sıralamaya başladık. projenin ilk önceliği "kullanıcıları memnun etmezsen başaramazsın" idi.

buradan tüm yazarlara seslenmek istiyoruz. ödemeleriniz gecikmeyecek ve birlikte büyümek için biz sorumani ailesi olarak elimizden geleni yapacağız. :)

0

furkan8 sabahtan beri limit çok diyordun şimdi niye itiraz ediyordun ki

0

ben nedenini anlamadım sonuçta yeni bu kadar hızlı ilerlemesi şaşırtıcı acaba insan çekmek için midir ?@sorumani

1

bu konuda bir müjde vermeyi planlıyoruz. :)