0

bence gayet iyi oldu zaten ben siteye kayıt olduğumda direk 25 tl alt limitti ve ona bile çok demiştim. demek ki önceden daha çokmuş. buna da şükür. ve bu arada şunu anladım ki site sahipleri cidden ilgili insanlarmış. site kullanıcıları istemiş adamlar da direk yapmış. ne güzel :).

0

bence ideal miktar 25 tl aksi halde insanlar çok fazla uğraşmak istemez

0

bence 25 güzel oldu çünkü öbür türlü insanlar baya beklerdi 25 tl yapan şuan hemen çekim talebini veriyor ve ödemesini alıyor ben sorumaninin üyelerini kaybetmemesi için böyle bir şy yaptığını düşünüyorum umarım sorumani ailesi bizim daha fazla kazanç sağlamamız için farklı seylerde yapar.

0

yani bence ideal bir rakam 25 tl uygun 25’in altında zaten olmaz diye düşünüyorum .

0

beklenen müjde geldi desenize. zaten sayfanın güvenirliği kanıtlamış oldu.

0

ben daha yeni geldim ben geldiğimde zaten 25tl görünüyordu. bu bile fazla gelmişti bana demek ki daha önce daha düşükmüş. o zaman iyi olmuş zaten site yöneticileri sağolsunlar anında geridönüş sağlıyorlar. bu da beni fazlasıyla mutlu ediyor diyebilirim. bir tek şu miktarı arttırmadılar gitti. çok az kazandırıyor. resmen kuruş kuruş ilerliyoruz.

0

bi yorumda bulundum hemen düşürdüler sağolsunlar ☺️

1

üuelerin isteklerine bu kadar kısa sürede olumlu yanit vermek mükemmel ve siteye güvenilirliği artıran bir olay.. umarım çok daha kalıcı ve güzel degisiklikler vw yeniliklerle devam ederler

0

cok faydali bir sey oldu boylece cabuk olmasi icin burdaki insanlar cabalicak.