0

şahsen ben gündüz insanıyım, geceyi sadece uyumak ve dinlenmek olarak değerlendiriyorum. çünkü zaten insan fizyolojisi ve genel olarak geceleri dinlenmeye ve uyumaya programlanmıştır.çünkü daha önce okumuş olduğum bir yazıda bir insanın bir gecede uykusunu alamadı zaman vücudunun onunla ilgili dinlenme ve toparlanmayı ancak 3 gece uykusu alarak tamamladığını okumuştum. gece hayatı ve alkol kullanımı alışkanlığım olmadığı için de, geceleyin yapabilecek çok fazla bir aktivite bulamıyorum.fakat gündüzleri yapılabilecek aktivite ve geçirilebilecek güzel zaman açısından bir hayli geniş bir yelpazeye sahibiz. insan hiçbir şey yapamıyor olsa bile, gündüz güneşin altında yürüyüş yapmak bile insana çok iyi gelen bir aktivitedir. o yüzden gündüz aktivite yapma ve planlamayı daha çok seviyorum.

0

bu sorunun doğru cevabı,geceler yaşanacak geceye ulaşacağız gündüzlerde aynı,geceyi çok sevmekle gündüzü çok sevmenin arasındaki fark nedir,hiç bir fark olmadığı gibi,sevsekde sevmesekde zaten kendiliğinden gelecektir,o vakit gece ve gündüzü çok sevmeliyiz,
geceyi sevmessek olmaz,uyku onda hüzzam makamı onda,dinlenme onda,geceyi sevelimki,gündüzümüz bedenimiz dinlenmiş zihnimiz açık olsun.

0

ben ikisini de severim fakat gündüz daha aktif olduğum için geceleri kendime daha çok zaman ayırabiliyorum. iş, güç, koşturmaca derken film izlemeye bile geceleri anca vakit buluyorum. akşam olunca biraz daha kendimle ilgili oluyorum. ayaklarımı uzatıp film izliyorum, kahvemi yudumluyorum, kitabımı okuyorum ve en önemlisi kendimi dinliyorum. özellikle uyurken başımı yastığa koyduğum andan itibaren günün analizini yapma fırsatı buluyorum ve bu beni rahatlatıyor. adeta günün stresini atıyorum. gündüzleri güneşi görmek, aydınlık havanın verdiği huzur falan tabii ki bir başka ama benim için gecelerin güzelliği daha ön planda.

0

gündüzü daha çok severim çünkü yapabileceğim şeyler daha çok ve daha enerjik oluyorum tabii karanlıkta da benim geceleyin gezmek de ayrı güzel ben paten sürüyorum geceleyin paten sürmek kadar güzel bir şey yok sabahleyin sıcak oluyor ama o yüzden de paten sürmek biraz sıkıntılı ama en çok sabah seviyorum kahvaltıdan sonra çıkacaksın oradan gireceksin ama akşam o da seviyorum arasındaki fark benim için yok denecek kadar az ama sabahleyin piknik yapmak çok güzel oluyor denize karşı yemek yemek mükemmel bir şey tabii şu an ramazan ayında olduğumuz için pek bir şey yapamıyoruz.

0

eğer benim için güzel birşeyler olacaksa bu gündüz gerçekleşecekse bir an önce gündüz olsun isterim . gece olacaksa sabırsızlıkla gecenin olmasını beklerim. gündüz yapılabilecekler gayet rutindir . iş,güç vs nedeniyle bir çok yer açıktır ama manzara açısından veya gece yapılabilecek eglence metodları mumkun ise gece de guzeldir tabiki

0

bazen geceleri bazen de gündüzleri severim. moduma göre değişiyor. geceleri müzik dinlemeyi gündüzleri ise kitap okumayı severim . her işi gece yapamadığım için gündüzleri daha çok tercih ederim. bu yüzden daha çok severim.

0

geceleri belirli yerleri gezmek dizi izlemek kitap okumak gibi aktiviteler bana güzel geliyor tabi sabah kötü demiyorum onunda güzel yanları var fakat gece bana daha güzel geliyor diyebilirim.

0

geceleri daha çok severim çünkü arkadaşlarla birlikte bir araya gelip sohbet muhabbet etmekten çok büyük haz ve keyif alıyorum, geceleri bir de sevdiğim kız ile olan anılarım hep canlanıyor gözümde.gündüzleri kavurucu sıcaklarda veya gün ışığına pek maruz kalmayı sevmiyorum, geceleri bambaşka bir kimlik tabi ki.

0

gecenin de yeri ayrı gündüzün de .. ayrım yapmak benim adıma cok zor olurdu herhalde

0

geceleri daha çok severim günün yorgunluğu,hüznü o zaman çöker üzerime düşünebileceğim daha sağlıklı kararlar alabileceğim bir zaman dilimi ,kendime sadece kendime vakit ayırabildiğim tek an gecedir.

1

üniversiteyi ikinci öğretim olarak okuduğum için senelerin alışkanlığı var üzerimde. o yüzden geceleri çok daha fazla seviyorum erken uyumaya hiç beceremiyorum. bu sebepten de vücut dengem alt üst olmuş durumda. bir an önce uyku düzenimi yeniden tutturmam gerek.

0

gündüzleri görebileceğimiz tüm güzellikler var. gecelerinde yalnız olduğum için kendimle başbaşa kaldığım için severim . ikisinide seviyorum .

0

genellikle geceleri çok sevdiğimi söyleyebilirim çünkü gerçekten benim için sessiz bir ortam ve sakin bir ortam olması gerçekten çok önemli olduğunu.özellikle bazı kişiler sabahları ve gündüzleri çok sevdiğini söylerler ama ben pek fazla sevmediğimi açık açık genellikle.geceleri bazı insanlar için daha çok huzur verdiğini görebilmekteyiz. bunun için kişiden kişiye değiştiğini de varsayımlar arasındadır.

0

her ikisinin de yeri ayrı. hem geceleri hem gündüzleri hem de yaşamayı çok seviyorum.