0

araçlarda kapalı trafikte yapmak tehlikeli ve yasak ama insanın boşuna gidiyor ce havalı oluyor ama tehlikede olduklarını bilmiyorlar kendi canlarını dusunmuyorsa o zaman araçları olduğu yerlerde drift yapmayın bence .

0

bence çok gereksiz ciddi anlamda bos bir gösteri artı kazaya meıllı iyi değil kotu bısey bence

1

çok gereksiz. artık ciddi anlamda caydırıcı trafik cezaları uygulanıyor bu konuda. hem kendi hayatlarını, hem trafikteki diğer kişilerin hayatlarını riske eden, tehlikeye atan her türlü davranış cezalandırılmalı. o yüzden bir an önce biter umarım saçma bu hareketler.

0

trafik icinde bu tarzda davranislarin olmasi hos degil.hem kisi kendi acısından kemde baskalarını canı acısından uygun olmadıgından bu tür sacma islere bulasmamali.hem kendi canın icin hemde baska insanların can guvenligi icin bu tarzda tehlikeli hareketlerden kacınmali uzaklasmali.

0

araçların drift yapması gereksiz ve tehlikeli. yeni kanunlara göre cezaları çok büyük. yerinde bir karar olmuş.

0

pek saglikli oldugunu dusunmuyorum . insan cani icin yapilan hersey risklidir . buda risk faktoru olusturdugundan pek saglikli bulmuyorum

0

magandalıktan başka bir şey değil diye düşünüyorum.

0

araçların *drift yapmasına tabiki karşı değilim de trafiği engelleyecek şekilde yapmasalar çok iyi olacak.devletin bu konuda yatırım yapması lazım.misal araçlar için bölge bölge drift yeri ayarlasa araçlarda trafiği engellemez.

1

drift çok tehlikeli bir hareket olduğunu düşünüyorum ve doğru bir hareket olarak görmüyorum.

0

drift yapmak hem yapan için hem de yoldaki diğer araç sürücüleri için çok tehlikeli ve sakıncalı buluyorum.bir anlık ani hareket yada dalgınlık telafisi zor duruma sokabilir insani drift yaparken.

0

trafiğe kapalı yerde şov amaçlı yapsınlar ama e5'te falan yapılması sakıncalı