1

ahmet kayanın bütün şarkıları güzeldir. o zor durumlarda bu şarkıları çıkarmış. onun şarkıları insana huzur veriyor.

2

ahmet kaya'nın dinlediğim şarkıları var.

0

ahmet kaya şarkılarını seviyorum. çoğunu dinlemesem de dinlediğim ve vazgeçemediğim bir kaç şarkısı var.

1

ahmet kaya'yı çok dinlerim.. iyi ki aklıma getirdiniz takayım kulaklığımı arka plandan çalsın.. zira sinirlerim zaten tavan.. beni sakinleştirir dinlersem.. eskiden beri en sevdiğim sanatçıdır kendisi.
kasetler zamanı bahsettiğim..her şarkısını dinler bilirdim.. sonra bir gün yurt dışına kaçtığı zamanlarda gelişen pkk'ya yardım ettiği iddaaları üzerine o sinirle tüm kesetlerini atmıştım.. ama bir yandan öfke duyarken bir yandan da için için sesini yorumunu özlüyordum. sonra daha yaş aldıkça kendime telkin ettim.. adam kürt ve kendi davasında bu yola bir şekilde baş koymuş ve o da kendi milletinin özgürlükleri için şarkılar yorumluyor..empati kısacası yaptım.. ve o gün bugündür barıştım ahmet kaya ve kendimle bu konuda.. şimdilerde çok severek dinliyorum.. rahmet ve saygı ile..

0

dinlenmez mi ya duygulara hitap eder ve ilaç olur

0

ben severek dinliyorum. parçaları çok anlamlı.

1

valla müzik oldumu kim olursa olsun dinlenir bence. şahsiyetler ve yaptıkları beni ilgilendirmez orası ayrı konular.

0

hayır elimden geldiği kadar uzak durmaya çalışıyorum . bana itici geliyor ülkemizde çok sevilen bir insan ama ben şahsen kendisini çok sevmiyorum .

0

genel olarak çok sevdiğim bir sanatçı olduğunu söyleyebilirim. şarkılarını dinlediğim zamanlarda bazen kendim bile eşlik edebiliyorum açıkçası. bazı kişilerden ve sanatçılardan gerçekten değerli bir kişilik olduğunu söyleyebilirim.

0

allah rahmet eylesin. kendisini çok severim şarkılarını da halada dinlerim m seside güzel ,şarkısında güzel adamın .

1

ahmet kaya sevdiğim bir sanatçı o yüzden birçok şarkısını severek dinliyorum.çok güzel ve insanın içine işleyen şarkıları ve ses tonu var.

1

her ülkücünün gizli yarasıdır illa açmam ama çalınca dinlerim