0

milliyetçi hareket partisinin lideri olan devlet bahçeli siyasi kimlik olarak yılların emektarıdır, partisiyle birlikte çok kritik bir denge de bulunmaktadır türkiye siyaset platformunda.sevilebilir sevilmez yinede nolursa olsun saygı duyuyorum, düşünceme ne kadar ters olsa da.

0

bence ulkesini seven bir lider ulkenin birliginin korumasi adina uzerine duseni yapan bir kisidir

0

devlet bahçeli bana göre devletin bir adamı.devletin muhalefeti gibi görünen mit tarafından yetiştirilen bir evlatdır. biraz düşünün bakalım kim oğluna devlet adını verir. ailesi ile ilgili en ufak bir bilgi yoktur. milliyetçi hareket partisi lideri gibi gözükmesi bence çok doğaldır. ancak kesinlikle bana göre devlete hizmet eden bir vatan evladıdır. evet hükümet lehinde ve aleyhinde çok şey söylemiştir. ama vatanını milletini seven kim yapmaz bunu. bahçeli bana göre devletin bir numarasıdır. terörle mücadelede kesinlikle her şekilde destek çıkan tanıdığım tek parti diyebilirim.gerçek hayatta bir kez görüşme fırsatı yakalım. çok nazik ve kibar bir insan gerçekten bu vatanın çocuğu olduğu o kadar belli ki. ancak siyasi hayatını çok benimsemiyorum. bana göre muhalefet bir ülkede olması gereken keşan olan şeydir. vatan evladı ise bu hizmetten kaçınmalısınız.

0

devlet bahçeli sevmiyorum. ortaya bir af muhabbeti attı ondan sonra işte bence çok iyi yaptı. kader mahkumlarına af verilmesi lazım zaten hak ediyorlar. yani rabbim affediyorsa devleti'nde affetmesi lazım bence iyi bir adım attı devlet bahçeli istemeyen adam bir anda neden? istedi acaba çok merak ediyorum ama bnce rte yaptırmıştır. sadece tecavüz, katil fetocular, pkk'lılar, bunlara verilmesin ama diğer kader mahkumlarına verirsin yani.

0

vatanını milletini seven milletine düşkün ülküdaş bir vatandaşımızdır

0

devlet bahçeli aslen osmaniyeli olupr 18 yaşından itibaren tamamen ülkücü camia içerinde yetişen bir bilge develt adamıdır ilkesi ve düşüncesi önce devlet ve millet olan siyasi liderdir

0

devlet bahceli türkesin en iyi adamıydı. türkes öldükten sonra genel başkan oldu. af ile ilgili yasada bi secdirdi kendini ama sürekli bi tarafa dönmesi canımı sıkıyor. :d

0

yeri geldiğinde kükrüyor yeri geldiğinde kedi gibi oluyor bı anlam verebilmiş değilim .

0

benim siyasetteki favorim değil kendi yolunda ilerlemediği için