2

benim sorum şu, soruyu cevaplamadan önce bonuslu gözükürken, ancak cevapladıktan sonra bonusu kalkan bir ben miyim?

şimdi soruyu cevaplıyorum. ancak ilk önce bonusu olduğu görünüyor. daha sonra cevapladiktan sonra yukarı ya soruya bakıyorum ve ne göreyim sorunun bonusu yok. bu bir tek ben de mi oluyor merak ediyorum ve bu sorunu çözmek için ne yapabilirim.

13 cevap
0

bende diyordum içimden para kazandıran sorular neden ekstra puan kazandırmıyor acaba diyordum.

1

bu konuda ana sayfadan soru cevaplamak yerine keşfet'e tıklayıp soru cevaplarsanız sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. çünkü ana sayfada herkese aynı anda görünüyor, siz soruya cevap yazarken dört cevap gelirse %5 lik kazanç gitmiş oluyor. ama keşfetteki %5 lik kazançlı sorular ara ara ve seçilerek size sunulduğu için bu risk daha az olmuş olur.

0

ben seni çok iyi anladım kardeşim bu olay bende de oluyordu. ancak ben çözümünü buldum nasılmı şimdi soruya tıklıyoruz. en üste gelip bir daha bakıyoruz.daha cevap vermeden önce ve orada yüzde beşlik kazanç yazıyorsa cevaplıyoruz.soruları yazmıyorsa yarışma için cevaplamak zorunda kalıyoruz.

1

inanın arkadaslar bir iki sefer olsa buraya yazamam bile ama yarışmaya katılayım diye bu gün en aşağı 15 belki 20 tane soru cevapladım hepsi de neredeyse aynı sıkıntıyı verdi. ben anlam veremedim bu işe, inşaallah sorumani bir açıklık getirirde ona göre soru cevaplarız. herkese kolay gelsin. vaktinizi de aldım kusura bakmayın lütfen.

0

o sırada başka soeumani üyeleri soruyu cevaplamıştır o yüzüden o ibare kaybolur.

0

bendede öyle oluyor bazen %5 kazançlı olan cevaplar %5 kazançlı olarak gözükmüyor cevapladığımda :)

0

bende de oluyor speed istiyorlar resmen hepimizden

1

hiç buna dikkat etmedim arkadaşım.. acaba cevapladığınız için bir daha o soru sizin karşınıza çıkmasın diye mi bu şekilde sistemde bir özellik var.. büyük ihtimalle budur sebebi diye düşünüyorum.

0

bende ara ara oluyor nedenini anlamadım. hayırlara vesile :)

0

%5 sorular 4 kişi cevap verince onlara geçiyor. 4 kişi verdikten sonra da birde %20 var o da altın sorular sorumani nin sorduğu sorular bir de soru sorup çok beğenilen bir soru ise o da altın sorulara düşüyor. onda istediğin kadar mesela o kaybolmuyor kazanabiliyoruz. ondan ama diğeri öyle değil işte o kayboldu herkes de öyle sadece sende öyle değil.

0

gerçekten sorunuzu anlayamadım biraz bekleyip cevap verebilirsiniz.

0

bonuslu olan sorulara dört cevap hakkı veriliyor daha sonra bonus o soru için kalkıyor

0

maalesef arada olabiliyor bu bende de oluyor açıkçası genellikle az olan cevapları cevaplamaya çalışıyorum.