0

sorduğumuz her soruya kendimizde cevap verebiliyor muyuz bu yasak falan değil değil mi?

bir ara buna benzer bir yorum okumuştum.. kendi sorularımıza cevapları hemen yazmak doğru değil sanki banlanırsınız diye.. hatta cevap yazmıştım..ben genellikle hiç cevaplanmayan sorularıma sadece üzerinden soruluş saati kadar bir 12 saatin üstünde geçmişse bilinsin cevabı diye yazarım demiştim.. ama bakıyorum herkes kendi sorusuna o an cevap veriyor. doğrusu hangisi o zaman bende mi yazmalıyım?

10 cevap
0

kendi soruna istediğin zaman cevap verebilirsin. çoğu kişi bilmeyebiliyor o soruyu ve milletin soru sorma hakkına girmemek adına kendi soruma o an cevap verdiğim oldu. öyle birşey olsaydı site yönetimi bizi banlardı açıkçası. herkesin kendi fikridir, sen 12 saat sonra cevaplarsın en erken ben 10 dakika sonra yazarım cevabımı. bu konuda kimseye karışamayız. sizin öyle birkaç yorumunuza denk geldim hatta. cevap gelmiyorsa bir gün sonra cevap verin diye. milletin keyfinin kahyası mısınız? insanların ne zaman cevap vereceğine siz mi karar veriyorsunuz acaba? çok merak ettim doğrusu. milletin işine karışmayın efendim, sitede yasak olmayan birşey için de aham kesmeyelim lütfen. isteyen istediği zaman cevap verir. bu kimi ilgilendirebilir? beni ya da seni ne ilgilendirir açıkçası.

0

yasak değil galiba ama kendi sorusuna kendi cevap verenleri anlamıyorum çok mantıksız.

0

verilmesi yasak değil. bu ha soru sorulduğu zaman yazılabilir, ha 3-5 gün sonra.. bu konuda da bir yasak yok şimdi yazamazsın diye. bazen öyle bir zaman oluyor ki abudik gubidik sorular sorulabiliyor, atasözlerini olsun yemek tariflerini olsun bir sayfadan bakıp ard arda soran olabiliyor. onları görmektense kendi sorumu kendim cevaplarım dediğim oluyor. bazen o yüzden bende sorumu sorar sormaz cevapladığım oluyor.

0

yani veriliyor mu ,verilmiyor mu tam olarak bilmiyorum ama ben de bazen sormuş olduğum soruları unutup kendim cevap veriyorum.

0

sorduğumuz sorulara gelen yanıtlara etiketliyerek bir karşılık verilebilir, bunda kötü bişey görmüyorum. yasak olup olmadığı hakkında tam bir bilgi sahibi olabilsek, bu bilgi kirliliği de ortadan kalkmış olacak.

1

bana bir soru oluşturup hemen altında kendisinin cevap vermesi biraz hazırcılık gibi geliyor. yani ben bazen cevap verecek soru bulamıyorum. verdiğim cevaplar da saçmalamakta istemiyorum.yoksa ben de bilirim uzmanlık alanım olan şeyleri kendim sorup kendim cevaplayıp listenin en başına kurulmayı. ama nedense bunu yapmak bana çok etik gelmiyor, fakat işler de böyle yürüyorsa eğer biz de yaparız sıkıntı değil. etikliği düşünecek bir tek biz olmayalım. zira atı alan üsküdar'ı çoktan geçti. :))

1

cevap verilebilir ama etik olduğunu düşünmüyorum.

0

genellikle bu kullanıcılar tarafından yapılıyor. yasak değil. şimdiye kadar böyle yapan üyelerin devam ettiğini görüyoruz. ayrıca yasak olması için hiçbir neden yok. yeter ki sorular kaliteli ve dolu dolu olsun. içi boş sorular kafa şişiriyor.

0

kendimiz cevap verebiliyoruz diye biliyorum ben de.

0

verenler var bende bir kaçına cevap verdim ama bilemedim bende şimdi