2

temizlik her eve şart mı?

12 cevap
0

temizlik her eve şart istersen temizleme yeri gelir temizlemedigin evine kendin bile girmek istemezdim

0

her eve her insana temizlik gereklidir. herkes oturduğu yerin yaşadığı yerin temiz olmasını ister yani. hem sağlık açısından da bu oldukça önemlidir.

0

kesinlikle sağlık açısından şarttır. insanın psikolojisini bile etkilemektedir bana göre. ayrıca mikropların bakterilerin temizlenmesi ve kurt gibi ortaya çıkabilecek canlıları önceden önlemek içinde gereklidir.

0

temizlik imandandır temiz olmayan ev kirlidir kokar

0

temizlik her eve şart tabiki benim annem her gün evi temizler çünkü kendisi temizlik hastası kirli bir yer görmek istemiyor bence güzel bir şey temizlik sünnettir.

1

tabiki de temizlik her eve şarttır. bir evin içinin kesinlikle temiz olması gerekir. yoksa pis olan o evde ne yaşanılır ne de oturulur.

1

temizlik illa her eve şarttır. kirli olunca ev kokar ve güzel durmaz. bu sebepten dolayı ev temizlenmek istenir. temizlenince daha güzel ve hoş durur.

0

temizlik tabi her eve şart evi bırak ağır bile temizleniyor artık. sen evini temizlenmeden evinin her yerine mikrop dolaşır , kokar o ev temizlik imandan gelir sonuçta. ben evimi hergun temizlerim benim bebeğim var ,mikrop kapar yoksa onun için ev temizliği çok önemli ve şart.

1

temizlik her eve şartmı derken bence her gün hatta her dk yapılması lazım . temizlik bu ya insan temiz olarak yaşaması lazım ya herşeyi geçtim temizlik imanın yarısıdır. bun dan dolayi bile temizlik yapilmasi lazim . düşünsenize temizlik olmayan bir eve giriyorsun ve her yer kirli ben direk kusarım galiba . benim tek diyeceğim temizlik bu ya dikkat edin . siz temiz olun ki çevreniz de sizinle beraber temizlensin bence herkese kolay gelsin. benim düşüncem ve görüşüm bu yönde. bol kazançlar.

0

kesinlik temizlik her eve şart yapılması lazım.temiz olmayan bir ev çöplükten ne farkı var.atalarımız bosuna dememiş temizlik imandan gelir diye

0

tabikide şarttır! temizlik olmadan olur mu hiç? dinimizde bile önemli olan temizlik her eve lazım hatta her insana lazım olan bir şeydir.

0

bence haftada en az bir evin temizlenmesi lazım. çünkü mikroplardan arındırılmış bir evi düşünemiyorum. çünkü tamamen mikrop yuvasına döner ve bütün hastalıklara yakalanma riskiniz artar.