0

öyle olsaydı güzel olurdu diyeceğim ama son zamanlarda site yönetimi ödemeleri yapmıyormuş. yani ödemelerini yapamayan site için bu fazlasıyla külfet olacaktır.

0

eğer böyle birşey olursa amacından sapmış ve hem soran hem cevaplayan vede site zora girmiş olur böyle olmaması hepimiz için iyi

0

insanlar istediği kadar soru sorabildiği için bu biraz mümkün olmaz gibi. çünkü soru başı 2 kuruş alırken insanların soruyu cevaplaması ile soru başı 8-9 kuruşa kadar bile çıkabilir kazanç. ee haliyle bu durumda sorumani de ücretleri karşılayamaz. zaten sorulara aşağı yukarı aynı şeyi yazıyor insanlar. o yazdıklarından da para alıyorlar. bir de aynı soruların benzerlerinin açıldığını ve soruyu soranın buradan da para kazandığını düşünürsek konu önü alınmaz bir hale gelebilir. şu an için kazançlarda herhangi bir sıkıntı görmüyorum. zahmete girmeden en iyi kazandıran site olduğunu düşünüyorum hatta. moderatör onayı yok, araştırma yükümlülüğü yok, yorum soruları serbest, kurallar belli ve tutarlı. bir de ödeme yapıyorsa bundan daha iyi bir site olamaz herhalde. dün 2 saat bu sitede takıldım ve 3.5 lira kazanmışım. sabah başka bir sitede takılıyordum 3 saatte 1 lira bile kazanamadığımı fark ettim. millet kafadan sallamasyon yazıyor, ben araştırarak yazıyorum o kişi ile sitedeki değerim aşağı yukarı aynı. umarım burası da yüzümüzü kara çıkarmaz. ben beğendim.

0

bence böyle bir sisteme hiç gerek yok çünkü öyle bir şey olsa insanlar hep soru sorar ve sorularına geldiği kadar kazanır ğer başkalarının sorularına cevap gitmezse onlar kazanamaz insanlar saçma sorular sormaya başlar herkes yanıtlasın diye.

0

sorumani yetkilileri burada.. isteklerinizi iletebiliyorsunuz... ve ayrıuca ben bu yöntemi istemem çünkü buna brnzer bir siteden geldim ben. bu dediğiniz yöntem orada var ama soruların altını göreceksiniz. öyle goygoy dönüyor kii... anlatamam... iki kişi gelmiş neredeyse futbol muhabbeti kuracak. o derece sorudan bağımsız cevaplar yani... birde burada eski üyeler hep birbirinin sorularına gidecek, yeni üye olan üyelerin cevapları az cevap alacak ya da hiç cevap almayacak. o yüzden bu sıkıntı...

0

bence böyle bir uygulama asla yapılmayacak nedeni ise bu sefer herkes soru sormaya başlıcak cevap veren kişiler azalcak sorulan soru başına hem para kazancaz hemde sorulara verilen cevaplar uzerinden para kazancaz gercekten bu olmicak bişey arkadaşlar bosuna uğrasmayın sorumani böyle bir sistem getirecek olursa benim tahminim batacaktır nedeni ise çok kazanç saglicak kullanicilar sorumaninin reklam geliride bize ödeyeceği para icin yetersiz olacaktır ben öyle düşünüyorum.

1

yani daha iyi olabilir ama ben böyle bir durumda haksızlıkların ortaya çıkabileceğini de düşünüyorum. çünkü bir sürü insan bir sorunun altında toplanırsa belirli sorulardan başka kazanç elde etmek mümkün olmaz. ama şöyle bir şey olabilir. her sorunun altına bir kişi en fazla iki veya üç cevap verebilir. bu şekilde olunca hem diğer insanlara da haksızlık olmamış olur.

0

bence güzel olur çünkü hem biz kazanırız hemde sorumani kazanır. bura gelenlerin sayısı artar. bence güzel bir fikir.

1

bence iyi olur cunku insanlar daha cok soru sorar ve sistem gelisir eger diyosaniz kalite duser diye onuda kontrol ederler kalitesiz sacma sorulari kaldirirlar

1

gerçekten istemem neden tekrarlayayım..
benim karakterim tabiri caizse abidik gubidik sorular sormak değil..
karakterime ters, ben insanlar öğrensin, araştırsın diye özenerek soru hazırlıyorum..
cevap sayılarıma bakın ne kadar az.. insanların bir çoğunun işine gelmiyor araştırmak..
bir çoğu tembel.. kolaya alışmış..
sonra biri çıkıyor.. bir soru yazıyor suya sabuna dokunmayan bakıyorsun altında onlarca yorum.. bu adalet midir? zaten içi boş cevaplara uyuz oluyorum..
kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum. bu içi boş yazanların o inandıkları allah korkuları da yok, kul hakları da yok.. istediği sadece kazanmak.. o da boş yazıyor kazanıyor ben bilgilendirici yazıyorum bende aynı kazanıyorum.. ama ben araştırıyorum..
adaletsiz olur.. ve ben hakkımı asla helal etmem bu uygulamada böyle davrananlara da bilmiş olun yani.. insanın hayatta bir duruşu olmalı.. kendine saygısı olmalı..
ben kendime saygımı asla kaybetmek istemem..
kazanacaksam, hakkını vererek kazanmalıyım..

2

olmaz boyle iyi bence.
zaten kimse cevap değilde soru peşinde bide öyle olursa kimse cevap vermez.

-1

mantıklı ve soru ile ilgili cevaplar süzgeçten geçirilebilecekse olabilir. ama kontrolü sağlanamazsa adaletsizlik olur soru altında iş muhabbete döner ve soruda çok cevap görünür keza bunu uygulayan başka siteler var ve sorunun cevabından çok geyik muhabbetleri dönüyor. kontrolsüz olacak ise olmaması daha mantıklı. kontrol yapılabilcekse de cevapsız soru kalmaz ve sorular daha kaliteli olabilir.

0

zaten cevaplari ne kadar uzun yazarsak o kadar cok kazanfiriyor. bu sisteme gerek yok

0

hayır öyle olmasın böyle gayet güzel. o zaman öyle olursa cevapsız sorular para alamaz.

0

bu çok beleş olur bence gerek yok ama en iyisini sorumani bilir.

0

herkes soru sorucagu için kalitesi düşer fakat tabiki güzel olur

0

ben daha hiö soru sormadım me katkısı var bilmiyorum ama bu şekilde cevapsız soru kalmıyo

1

olmaz.. başka bir yerden bu tür uygulamalar görülmüştü.. yorum kasmak diyorlardı buna.. bu adaletsiz bir uygulama olur. ben istemem..

1

herkes aynı soruyu soruyor zaten sorumani elinden geldiği kadar çabalıyor, bizler için yarışmalar bile düzenliyor daha ne yapsın yani böyle yani sistem böyle yani bir şey yok gerçeğin iyisini sorumani bilir.

0

aslında uygulanabilecek bir sistem olarak görüyorum. ama bunu da diğer üyelerince onaylayıp sorun mani ekibine sunmamız gerekiyor.eğer onlar da uygun görürse anca öyle olabilecek bir sistem gibi duruyor.