0

kola ile çok arası olan,kola arayan biri değilim. sıcakta bunalmissam aç karnına içebilirim fakat sabah içmem.

0

sabahları da dahil çok içmişliğim vardır. sadece aç karna kötü tecrübelere neden olabiliyor.

0

sabah kola içmem tavsiye de edilecek birşey değil çünki hem mideyi çürütür hemde kas erimesine neden oluyor ve diş etlerine zarar verir o yüzden ben içmem içmem de kimseye de tavsiye etmem

0

kola çok zararlı ben o yüzden çoğu zaman içmiyorum zaten kalmış ki sabah içeyim yani . hayatta aç karnına kola içmem.

0

tokken bile zor içiyorum kaldı ki ac karnına güzellce ekmegmı yerim bırlı

0

içmiyorum bir kere içmistim ve kusmustum o günden beri aç karınla su icmem bide bunu otobuste yolculuk yaparken icip kustugunuzu düsünün rezalet bir görüntüydü allaha sükür kücüklükte yasadığım olaydı.

0

ben sabah aç karnına kola içemiyorum. yani normal yemekle birlikte kola içiyorum. ama aç karnına içmem. midemi rahatsız eder.

0

bunu gördüğüm kadarıyla çoğu kişi yapmakta ve sabah aç karnına kola içmektedirler.bunu ben de yaparım ben sabahları aç karnına kola içerim.çoğu kişi bunu düşünmüştür kola vücuda zarar verir mi sorusunu.ben de düşündüm sabah aç karnına kola içiyorum bir zararı bulunur mu diye.ama araştırdım ve sonucunu öğrendim sabah aç karnına kola içtiğinizde karnınıza hiçbir şey olmaz ve tam tersine karnınızı rahatlatır ve faydalı bulunur.birisi bana demişti karnı deler diye ama araştırdım ve vücuttaki midede aşkı bir organ olduğunu öğrendim ve karşılığında zararının da bulunmadığını öğrenmiş oldum.

0

3 ay önceye kadar aç yada tok gece yada gündüz farketmeden günlük 5 litreye yakın kola içerdim ama çok şükür bıraktım artık

0

hayır ben aç karnına kola değil hiç bir içeceği içmiyorum. sabahları sö karnına içecek tüketmek zararlıdır. hele de kolada bol miktarda asit vardır. ben daha önce gün içinde sık sık içerdim ancka mide rahatsızlığı geçirdim bundan dolayı artık hiçbir içeceği içemiyorum . sizlerde dikkat ediniz çok sık tüketmeyiniz. mideye çok zararı var bu ve bu tür içeceklerin

0

aç karnına asitli içecek içmem hemde sabah sabah hiç içmedim denememde kola çok zararlı

0

kolayi seven birisiyim ama asla hiç sabahlari kola içmem kendime zarar vermeyede niyetim yok en erken ögle yemeginde tüketirim ben kola veya fanta bu içeçcekleri.

0

15 yıldır kola içmiyorum aç karnınada tavsiye etmem

0

aç karnına kola asla icemem kola iceceksem ogleden sonra yada akşam genelde yazın sicaklarda daha çok tuketiyoruz.

0

ben sabahları kahvaltı yapamıyorum. siz kola diyorsunuz.

0

ola içmiyorum hatta hiç içmem . ben saglıkcı olunca bu konulara dikkat ederim

0

ben kolayı çok severim her türlü içerim kola çok güzel bir içecektiir

0

kesinlikle aç karnina kola içmem midemize zarar verebilir

0

tok veya aç farketmeden her türlü içtiğim bir şey kola. resmen bağımlılık, başka bir açıklaması yok. içilir yani bariz bir rahatsızlık vermiyorsa o kişiye. ben her zaman her yerde içerim, öyle severim yani. diyete girdiğimde bile içtiğim bir şey. şekeri ekmeği çıkardım hayatımdan bir kolayı çıkaramadım .

1

icerim hatta bazen sabah kalvaltısında çay yerine kola içtiğim olmuştur.