0

ikna etmem ki istedigimi yaparim gerci sonundada cok pisman oluyor um

1

anne ve babanın kanına girmek lazim yoksa sen o işi unut ama rızalarının alınması gerekiyorsa olmayacak diye de bir şey yok biraz azimle başarabilirsin bence , sadece gideceğin yolu bilmen lazım yolu bilirsen zaten hedefe ulaşırsın benden demesi yolu takip et hatta yolu bilmiyorsan kendine yol bir yol yap ki sarp kayalıklar da kalmayasin benim görüşüm böyle herkese kolay gelsin der bol kazançlar dilerim sizlere

0

anne ve babaların zayıf noktalarını bilmek lezım. bence hepsinin ortak zayıf noktası sevgidir. eğer sevginizi en sıcak ve doğal sekilde gösterir ve ne olursa olsun onların yavruları olduğunuzu, asla kendilerinden vazgeçmeyeceğinizi hissettirirseniz ne isterseniz yapacaklardır. hepsinin kalbinde evlat sevgisi vardır çünkü ve dünyanın en kuvvetli sevgisidir bu.

bir isteğinize karşı çıkıyorlarsa bu ya sizin güvenliğiniz nedeniyledir, ya da sizi kaybetme korkularındandır. sizi kaybetmeyeceklerine emin olurlarsa zaten kırılıp üzülmenizi istemeyecek ve isteklerinizde yanınızda olmaya çalışacaklardır.

0

benim böyle bir sorunum yok. tek başıma yasadıgım için aile izni olayı yok bende. fakat zamanında ikna etmek için bildiğiniz yalvarırdım.

1

izin vermiyor küsüyor bizimkiler şuan geçen sene izin vermedikleri işi gizlice yapıyorum ilk defa gizli bir iş yaptım içim içi yiyor geceleri uyuyamıyorum ama öyle olması gerekiyor halimizden anlamıyorlar şuan itiraz etmeleri gereken bi durum olmadığı için uygun bir zaman da söylemeyi düşünüyorum