0

niye? bizim canimiz can da onlarin cani patlıcan mi? yanlis olan ne var bunda. :d

0

bence soru sormaları mantıklı sorulabilir. alççdanıeım altın soruları kendileri soruyorlar. ben sorumaninin soru sormalarında bir sakınca görmüyorum açık söylemek gerekirse.

0

sorumani'nin soru sormasın'da bir sıkıntı veya bir problem göremiyoruz. bizim daha fazla kazanmamız için altın sorular soruyorlar bir de cevaplayıp daha fazla kazanç elde ediyoruz.

0

bu durumu çıkar ilişkisi içerisinde yapmadığı için, sormasında bir sakınca görmüyorum.

1

evet sorumaninin soru sorması doğrudur. hem sorulan sorular gayet kaliteli hem de bizler bu sorulara cevap verince daha çok kazanç sağlama imkanı buluyoruz.

1

bence burda herkes soru sorabilir. çünkü bura soru sormak ve cevaplama yeridir. bence dogru soru sorması.

0

tabii sorumani nin soru sorması doğru soracak da bir soru sonuçta biz onu sorduğu sorulardan daha iyi kazanç elde ediyoruz ama bu aralar pek bir soru sormuyor göremedim.

0

elbette ki doğru. hem güzel sorular görmüş oluyoruz hem yeni birşey öğrenmiş oluyoruz hem de cevap vererek para kazanıyoruz. daha ne yapsınlar ellerinden geleni yapıyorlar. üyeler ile içiçe olmaları da daha samimi bir ortam yaratıyor ben öyle hissediyorum.

0

yanlış olduğunu düşünmek için bir neden yok bence. soru sorma mantığı üzerine kurulmuş bir site olduğuna göre herkes gibi sorumani de soru sorabilir. hatta sorduğu sorular örenek soru niteliğinde olup diğer yazarları da etkilediği için önemli ve gereklidir de soru sorması....

bir de altın soruların ek kazanç getirmesi güzel bir uygulama bence.

0

örnek teşkil etmektedir. bence doğru, soru sormalı

0

evet site ile uğraşmaları felan bir sürü işleri varken bizleri düşünerek %20 kazançlı güzel sorular paylaşıyorlar sağolsunlar daha ne istiyelim tabiki çok doğru bir davranıştır.inşallah site çok uzun ömürlü olur.

0

gerçekten bence sorması gerektiğini düşünüyorum. çünkü üyeleri için fazla gelir elde etmek için ellerinden geleni yaptıklarını görebiliyoruz.