0

hayır tabikide bir monta 5000 tl vermek biraz salaklık olurdu. günde 5000 tl kazanıyor olsam bile vermem tabikide. büyük konuşmak gibi olmasın.

0

bu devirde valla parası olan verir de bana taksit yapsın ben gene vermem . musriflik o da iyice 5 bin lira nedir ya uçuyor millet . onu anca parası olup nereye harcasam derdinde olanlar alır anca . benim gibiler alamaz sanmıyorum.

0

bi monta 5000 tl mi o montu alırsam kıyamam giymeye

0

şuanki gelirim ile asla veremem vermem de nerden baksan bir yıllık ev kirası oyüzden veremem ancak çok zengin olsam o para benim için değersiz olsa veririm . neden vermeyeyim ki . hemen birileri zıplar fakire fukaraya ver. illaki bir monta beş bin verecek kadar para sıkıntım yoksa fakire fukaraya da gereğini yaparım . para var huzur var arkadaş yarını düşünmeden yayan insan olsam alırdım fiyat etiket bakmadan ama öyle olmadığım için alamıyorum maalesef

0

bir monta 5 bin tl vermem o montu soğuktan korunmak için kullanıcaz

0

ben delimiyim ? monta asla beş bin tl vermem. sonuçta yırtılıp gitcek o elbet birgün üstüme bile kiyipta giyemem ben onun için asla hiç bir şekilde o kadar para vermem.

0

gelir durumuna göre yaşar insanlar. sağlam bütçesi olan için makul bir fiyattır

0

5.000 tl bir manto çok para bence ama zengin birinsi olsam neden vermiyeyim ki. zengin olmadığıma göre bir monta 5.000 tl veremem.

0

kalite elbette çok önemli kıyafet konusunda hatta her konuda ama şuan ki piyasa gelir açısından bu fiyata bir mont almak herkesin harcı değil yüksek kazanç elde edenler için bu miktar pek sorun olmayabilir ama bizler için 3 aylık maaş

0

yok yahu o kadar da değil... bir monta verebilecek o kadar param olsa bile utanırım ben o montu alıp giymeye. ihtiyacı olan o kadar çok insanımız var ki... üstelik onun onda biri fiyatına bile beni ısıtacak şık montlar var. israfa gerek yok.

1

bir monto ben bu imkanlarla tabii ki 5 bim lira vermem..
onu ancak sanatçılar ve de üst ekonomik koşullarına sahip kişiler verir..

0

para sikintim olmasin veririm ama suanki kosullarda hayatta vermem