0

insan yaşayamayamam dediği her yerde yasıyo dogdugun yer mi doydugun yer mi dedikleri gibi ekmek nerdeyse biz ordayız

0

yozgat’ta ve izmir’de yaşamam . asla deyip büyük konuşmak istemiyorum çünkü vakti ile istanbul için de aynısını demişim orada yaşıyorum . ama yozgatlılar ve izmirlilerden çok zarar gördüm o yüzden oralarda yaşamak istemem

0

kesinlikle yaşamam dediğim bir yer yok her yerin farklı keşfedilmemiş güzel yanları vardır elbet

0

doğu bölgeleri , şırnak , hakkari , elâzığ, bingöl, kars, van , mardin , siirt , diyarbakır , muş gibi... sebebi ise soğuk ve daha çok engebeli yani dağlık yeryüzüne sahip olduğundan mütevellit.

0

istanbul'da yaşayamam çünkü çok kalabalık

-1

iç anadolu bölgesinde kesinlikle yaşayamam ben bir kere havası bana uygun değil insanıda keza öyle eskisi kadar samimiyet doğallık yok artık anadolu dediğimiz yerler dedikodunun yuvası haline bürünmüş komşuluk akrabalık ilişkilerinin 0 olduğu herkesin namus bekçiliği yaptığı ama en büyük namussuzlarin bulunduğu dinden imandan bahsederken kafası kapalı başında takke olanların 15 16 yaşında ki kızların oranlarına buralarına baktıkları sokak köşesinde oturup gelenin gecenin dedikodunun yaptıkları ve bunada dedikodu degil zaman geçirme sıkılma adı taktıkları kanserli olan bu anadolu toprakları yaşanılmaz bir cehennem

-1

şehit değildir o şehirlerdir ve adları şudur:konya, erzurum, yozgat, bayburt, çorum, aksaray, niğde, kırşehir, burdur, ısparta ,kırıkkaledir..

0

kesinlikle yaşayamam dediğim şehirler güney doğu tarafları..
din faktörünün ön plana çıktığı bazı şehirler..

0

aslında türkiye'nin her yerinde yaşayabileceğim düşünüyorum. ama genel olarak daha çok sahil kenarlarını tercih ederdim.