0

zonguldak deyince aklımıza ilk olarak kömür geliyor aklıma nedense ama tarihi dokusunu bilemiyorum çünkü daha önce gezmedim ama merak ediyorumgezmeyi seven bir insan olduğum için doğayı ülkemizdeki 81 il ve tarihi eserlerimizi merak ediyorum tabii biraz maddi durumum var mı olması gerekiyor ama ülkemizi keşfedelim tarihi güzelliklerimiz de sahip çıkalım ziyan etmeyelim lütfen ülkemizcoğrafi konum olarak çok önemli bir pozisyonu sahip olmakta dört mevsim yaşanan ender ülkelerden bir tanesidir doğal ve tarihi güzelliklerimizi unutmayalım ve 81 vilayetmizin bir karış toprağını dahi bu ülkenin sınırlarından dışarı çıkmasına müsaade etmeyelim

0

zonguldak deyince aklıma neler gelmez ki ben orada okudum iki yıl bülent ecevit üniversitesinde iki yılımı orada geçirdim. güzel bir yer yani biraz bakımsız bir şehir benim zamanımda öyleydi kömür kokusu falan üzerinize siniyor ama deniz olması beni benden almıştı. güzel yerleri var tabiki özellikle radar tepeye hayran kalmıştım bütün zonguldak ayağınızım altında kalıyordu. küçük bir ildi insanları sıcaktı zonguldak deyince aklıma orada okumuş olduğum oranın baca gibi tüten dumanı gelir kömür madeni okulum sahil çeşitli kafeler. güzel günlerdi özlüyorum o günleri.

0

coğrafya dersimiz sağolsun 3. jeolojik dönem ve yeraltı kaynakları geliyor
murat boz da birden aklıma geldi

0

zonguldak denilince aklıma nedense kömür ve ona baglı olarak kömür tünellerinde ki göçüklerde can vermiş işçiler gelir.yada zonguldak denilince aklıma yer eden sanki orada fındık bahçeleriyle doluymuş gibi bir manzara gelir.

0

zonguldak deyince kömür geliyor aklıma ,kara elmas da denilen kömürün memleketi zonguldak,tabiki madencilerin maden kazalarında ölümlerini de unutmamak lazım ,eski başbakanlarımızdan bülent ecevitin de memleketi.

0

zonguldak denince aklıma kışın vazgecilmezi olan kömür gelir

0

maden ve kömür geliyor aklıma sadece. yıllarca haberlerde hep bu ikiliyi dinledim.

0

rahmetli bülent ecevit gelir. kömür gwlirt. emek gelir.