0

cengiz ünder italyan ekiplerinden romada forma giymektedir

0

türk futbolunun ışık vaad eden futbolcularından biri olan cengiz ünder 1997 doğumludur. bucaspor alt yapısındayken altınordu alt yapısına geçmiş oradan da önce başakşehire ardından da roma ya gitmiştir. kendisi kanat futbolcusudur. roma kendisini alırken liverpoola sattığı salah ın boşluğunu doldurmayı amaçlamıştır. 2 senede gösterdiği performans ortadadır. totti gibi romanın kahramanlarından olacaktır. inşallah örnek olarak ardayı görmez. sadece türk futboluna değil dünya futboluna ismini altın harflerle yazdıracaktır.

0

son zamanlarda türk futbolunun en önemli oyuncularında biri haline geldi medipol başakşehirden roma ya rekor tranfer ücretiyle transfer olan oyuncumuz italyan ekiplerinden roma forması giymektedir geçenlerde okudgum bir haberde ise roma takımı cengiz ünderin bonservis fiyatını 60 milyon euro oalrak belirlemiştir

0

cengiz underin futbol kariyeri altınordu alt yapısında başlamıştır. daha sonra istanbul başakşehir takıma transfer olup orda başarılı bı performans sergiledikten sonra italya'nın roma takımına transfer olmuştur şuan kariyerine orda devam eden ahlaklı başarılı bir milli takım oyuncumuzdur.

0

cengiz ünder şu an avrupa'da italya ekiplerinden roma takımında oynamaktadır.