0

şöyle diyeyim sana dünyada en fazla telefon satan şirket şu andan itibaren samsung ondan sonra ise huawei iphone ve xiaomi tabii bunların arasındaki iyi kalite farkı var benim şu an kullandığım telefon huawei p20 lite huawei artık iphone dan daha iyi telefonlar üretiyor iphone boş bir telefon hiç birşey bir özelliği yok sadece duvar kağıdı ve bir kaç tane gereksiz özellik ekliyorlar ve parası 3000 4000 tl artıyor gereksiz pahalı ama huawei öyle değil yeni özellikler ekliyor hızlı bir şekilde gelişiyor ama en çok kullanılan telefon samsung dünya genelinde.

0

bu sektörün lokomotif markaları samsung ve iphone piyasanın yüzde 90 lık kısmını bu 2 marka oluşturduğu için en çok satanlar bunlar

0

tekosada bir görevli ile konuştum geçen hafta. en çok samsung satılıyormuş ikinci sırada huwai marka telefonlar geliyormuş artık. iphone telefonlar da üçüncü sıradaymış. samsung modeller gittikçe daha çok problem çıkarmaya başladı. gelen güncellemeler eski modelleri bitiriyor çünkü. yeni model çıktıkça eski modelleri külüstüre çıkıyor. bu nedenle huwai birinci sıraya çıkacak bence bu gidişle. ben de yıllardır samsung kullanıyordum ama bundan sonra almayı düşünmüyorum. iphone telefonlar gayet iyi ama hem çok pahalı hem de dışarıdan program kabul etmemesi problem çıkarıyor. ben kararımı verdim, huwai alacağım. benim gibi düşünenler çoğaldıkça huwai telefonlar yaygınlaşacak ve en çok kullanılan marka olacaktır.

0

samsung markası yaygın olsa da model olarak iphone 6s telefonunun yaygın olarak kullanıldığını söyleyebilirim.

0

bana göre en çok samsung markası kullanılıyor. çünkü her keseye hitap eden model seçenekleri var. en pahalısı da var en ucuzu da var ürün yelpazesi geniş o yüzden samsung olduğunu düşünüyorum.