0

hırsızlar artık günümüzün baş belası neredeyse. ne yaparsak yapalım ne uygularsak uygulayalım onlar yine çalacaklarını çalıyorlar.hırsızlardan korunmak için mesela demir parmaklıklar yapılabilir pencerelere.bunları gerçi söküp atıyorlar ama biz yine de deneyelim. denemekten hiçbir şekilde zarar gelmez. başka bir yöntem ise alarm kurulabilir. hırsızlar kapıya geldiklerinde bir yere dokunduğunda direk alarm çalmalı. bu yöntem oldukça sık ve çok kullanılan bir yöntemdir. işe yarayan bir yöntemdir açıkçası. başka bir yöntem ise kamera koyulabilir.daha çok hırsızların bir şey çaldığında en azından onları tespit etmek için işe yarar. genellikle hırsızları artık engellemek çok zor. o yüzden bunlar en azından tedbir amaçlı yapılabilir.

0

valla ne sistemi yaparsan yap hırsızlar illaki çalıyorlar eksi bir haberde adamlar fabrikayı yerinden sökmus götürmüşler şimdi oraya güvenlik kamerası koysam koysam koymasan ne fabrikayı yerinden götürmüşler yani

0

alarm sistemi kamera kapı açılmayan şifreli olsa camlar da kırılmaz cam olsa bu sefer sokakta yakalar hirsiz seni ona para altın vermeden birakmaz bilemiyorum

0

hırsızlardan korunmak için kamera sistemleri , güvenlik personeli temini , şifreli kapılar ve kapıların çelik olması önemlidir .

0

hırsızlardan korunmak için akıllı alarm sistemleri ve akıllı kamera sistemleri gibi sistemler kurularak gerekli önlemler alınabilir. bunun haricinde korunacak yere koruma köpeği bırakılarak ya da bekçi veya özel güvenlik görevlisi gibi personeller çalıştırarak da hırsızlardan korunulabilir.

1

hırsızlardan korunmak için mutlaka çok dikkatli olmalıyız ve bir çok şeye dikkat etmeliyiz.mesela evden çıkınca felan genellikle anahtarları halının altına veya köşeye bir yere bırakıyoruz malesef bu sorunlardan dolayı hırsız vakaları çok oluyor ve hırsızlar bu çakallığı bilerek bir çok suç işliyorlar.hırsızlardan korunmak içinde bence evimize kamera taktırmalıyız ve alarm sistemini kurmalıyız.mesela evde biz varken alarmı kapatabiliriz fakat evden çıktıktan sonra o alarmı açmalıyız evde bir ses felan olursa ya da kapılar felan açılırsa alarmın çalması ve bize bildirmesi lazım.bu sayede hırsızlardan çok kolay bir şekilde kurtulabiliriz.hatta en iyi çözümde bu alarm olabilir.

1

bir atasözü vardır. "hırsıza kikit işlemez" diye kesinlikle doğru eğer bir hırsız girmeyi kafaya koyduysa girer. haaa önlem illa ki alınır kapı,pencere açık yatılmaz mesela biryere gidilecekse kapı çekilip değil kilitleyip gidilmeli,alt katlar için parmaklık caydırıcı olabilir,alarm sistemlerini susturuyorlar ama zaman kazanmak açısından olabilir,kim olduğunu bulmak için kamera olabilir.

1

alarm sistemleri, kameralar, ve çeşitli teknolojik ürünler kullanılır.