0

evet var bir çok dua edipte kabul olmayan duam oldu ama elbet onlarında var bir sebebi.çünkü allah hiç bir kulunun duasını geri çevirmez.aslında ettiğin dua kabul olmuyor diye birşey yok duaların kabul oluyor.şöyle sen birşeyi çok istiyosun ve allah onun senin için hayırlı olmadığını bildiği için size onun yerine daha güzelini veriyor ve orda aslında sana güzel bi dua dönüşü olmuş oluyor.birşeyi illa çok istemiyeceksin sadece her defasında diyeceksin allahım benim için hayırlısıysa kabul eyle değilse yerine daha bşr hayırlısını kabul eyle diyeceksin

0

evet insan bazen dua ettiği zaman duam kabul olmadı diye sanıyorlar ama aslında insanın istediği şeyi belki o onun için hayırlı değil ondan kabul olmamıştır. ve allah başka bir şey o dua yerine ona veriyor yani genellikle içten yapılan dualar kabul oluyor. şu ana kadar dua ettim pek çok duamda kabul olmuş evet kabul olmamış sandım dualarımda var yani allah istediğimizi bizim için hayırlı olmadığı için bizde duanızı kabul olmayacağımızı sanıyoruz aslında bütün dualarımız işten yaptığımız zaman kabul oluyor onun için hiçbir zaman duadan vazgeçmeyelim ve duam kabul olmadı diye gaflete düşmeyelim.

0

zaten duam genelde kabul olmuyor. karate maçıma gittiğim de çok dua etmiştim ve çok çalışmıştım fakat nasip olmamıştı. o günden sonra neredeyse hiç dua etmedim.

0

yaradan herzman kulunun yanındadir ne verirse veya alirsa o öle görmustur.benim dogru oldukdan sonra yaradanda bunu goruyor zaten herseyimize yetisir darda da kalsak.

0

bazı şeyler olmuyosa daha iyisi olacaktır zamanı gelmemiştir duasız olmaz

0

biz dua ederiz ama nezaman kabul olacağını sadece allah bilir. allah hayırlısını versin inşallah. biz nekadar düşünsek de dua kabul olmuyor diye allah o duayı nezaman kabul olacağını sadece o bilir. herzaman hayırlısını isteyelim

0

kabul olmayacak bir dua yokmus aslinda bekliyoruz iste belki daha hayirlisini nasip eder rabbim diye umut ediyoruz

0

var . atanmak istedim çok dua ettim ama olmadı nasip değilmiş demek iyi olacaktır galiba .

1

@jossse teşekkür ederim amin inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

0

@muffin umarım bulursun ve sevinçle dolu olursun. çok

1

evet var, sevebileceğim hayırlı bir işte çalışmak istiyorum ama işsizim.