0

sevmekten ziyade sevilmek beni mutlu eder açıkça söylemek gerekirse.

0

bence sevilmek daha önemlidir çünkü insan önemli olduğunu hissediyor sevince daha çok önemsis hissediyorsun kendini

0

insanı en mutlu eden şey sevdiği kişi tarafından sevilmektir. eğer sizi seven kişiden siz hiç haz etmiyorsanız o sevgi rahatsız bile edebilir. karşışıksız bir sevgi yaşıyosanız da sevdiğiniz kişiyi başkasıyla görmek veya sevdiğiniz kişinin hiçbir zaman sizi sevmeyeceği düşüncesi acı çekmenize neden olabilir. en güzel sevdiğin tarafından sevilmektir.

0

sevmek insana acı verir karşılıksız sevgi onun her anını takip etmek hep onun olmak istemek fakat ona ulaşamamak onu hep hayallerde yaşamaktır ve bu insana daima acı verir.insan sevdiğine kavuşmak hep onun yanında olmak hayal ettiği her şeyi onunla yaşamak ister fakat şartlar her zaman bunu getirmez birini sevmek onu her haliyle her şekilde sevmektir.sevilmek insanı değerli hissettirir fakat karşındaki insana karşı birşey hissetmiyorsan hiç birşekilde sevgisinden bir sey hissedemez sana hiçbir duygusal etki yaratmaz karşındakide hep seni düşünür senin hayalini kurar ve bu hep boyle devam edip gider sevmekte sevilmekte kendine göre zor.ama bana sorarlarsa sevmek derim çünkü öyle sevgiler biliyorumki bazen onsuzluğa bile aşık oluyorsun artık alışıyorsun bazen sevmek bu kadar masum bu kadar saf ben sevmek ne kadar aci verirse versin en değerlisi sevmektir diye düşünüyorum.

0

hem sevmek hem sevilmek isterdim bu guygu konusunda biraz yoksunum

0

ikisinin de insanı aynı oranda mutlu edeceğini düşünüyorum. ve tek taraflı olan sevginin sağlıksız olduğu fikri ağır basıyor. sevdiğin kişi tarafından sevilmek yüzdesel olarak çok küçük bir ihtimal osla da böyle bir ilişkiye denk geldiğinizde yaşadığınız mutluluğun tarifi yok. umarım hayatta bunu yaşayabilirsiniz, dünyanın en güzel şeylerinden biri ve tarifi yok inanın

0

sevmek mi sevilmekmi zaten tam tamına aynı şeyler diyebiliriz. ikisi de aynı kavram olarak kullanılabilir, yani insan mesela birbiriyle bir kadın yani bir erkek ve bir kadın birbirini seviyorsa, sevmek de gerçekten insanı mutlu eder, çünkü beğendiğin insanı seni mutlu eden bir insanı sen seviyorsun yani günümüzde böyle bir olay gerçekten çok yaşıyorum. sonra ben bazı bireylerin seviyorum. bazı kişileri seviyorum bu gerçekten beni mutlu ediyor ama sevilmek de tabii ki de herkes mutlu ediyor. en çok şey de sevmektir mesela bir ailemiz tarafından seviyorsanız insan mutlu olur yani bir kız arkadaşınız olsun sizi seviyorsa sevilmeyi, duygusu hissediyorsunuz bu sizi daha çok mutlu ediyor diyebilirim. ama ben genellikle sevmekten ve sevmekten yanayım ikisi de aynı olarak tercih kullanılabilir. yani insanlar günümüze zaten bu iki kavramı oldukça kullanırız bir insana ne kadar çok seversiniz o kadar çok mutlu olursunuz tamamen bunlar aynı şeylerden olarak kullanılabilir diye düşünüyorum.

0

sevmek daha güzel sevdiğinden emin olursun ama sevildiğinden asla

0

bence sevmek berbat bir durumdur çünkü her zaman içinde saçma sapan duygu his heyecan oluşur konu eğper birine aşık olmaktan geçicek olursa dünyanın en kötü hislerinden biridir seviyorsun açılamıyorsun açılsan o seni sevmeyecek hislerine seni soktuğu için insanların elinde olmayan berbat bir durumdur açıkcası. sevilmek insanın egosunu tatmin eder sevilmek eder zaman için daha iyidir bence :)

0

bugüne kadar hep sevdikte noldu?hep üzüldük.sevilmek daha mutlu eder.

0

bence sevilmek en iyisi zaten seni seven biri varsa gerisi önemli değildir karşılık vermek senin elinde olan bişey ister seversin ister sevmezsin, ama sen sever de karşındaki sevmezse işte o zaman sıkıntı büyük demektir olan sana olur sadece onun için sevilmek daha önemli bir şeydir.

0

sevilmek. birini sevebilirsin ama birinin seni sevme ihtimali kadar güzel birşey yok bence.

0

ikiside gerekli ama illa biri derseniz bence sevilmek daha güzel sevilmeden sevmek biraz platonik oluyor o da bana göre değil

0

bence sevmek insanı daha mutlu eder.ama sizin sevdiğiniz kişi sizi sevmiyorsa büyük bir üzüntü yaşayabilirsiniz.bu sorunları yaşadıktan sonra strese girebilirsiniz ya da gün boyunca üzgün olarak dolaşabilirsiniz.günümüzde çoğu insan sevdiği kişinin onu sevmediğini öğrenince kendini öldürmeye çalışıyor.çoğunluğu kurtarılsa bile bazıları kendini öldürüyor.işte üzülmek istemiyorsak insanın görünüşüne ve güzelleğine değilde onun duygu ve düşüncelerine bakmalıyız.o yüzden sevdiğimiz kişiyi seçmeden önce çok dikkatli olmalıyız.

0

bence sevilmek daga iyi cunku ama bur insan senin karsinda ne kadar iyi ne kadar sana duskunse bende ona sevgi gosteririm cunku herkes menfaatci oldugu icin herkese guvenmeyin bir kelime vardi biliyormusunuz bu devirde babana bile gùvenmiyeceksin iste bu soz gercek

0

bana kalırsa sevmekte sevilmekte çünkü sen seviyorsan karşındaki kişi ihanet yapıyorsa eyvallah ne yapıcam yandın paran gitti boşa herşey.

0

bence sevmek ve sevilmeknlazim ne tek başına sevmek nede sevilmek insana huzur verir en iyisi karşılıklı duygular lazım ki iki tarafta da mutlakversin iki tarafta üzülmesin

0

sevmek ah ne güzel duygu sevmek demişler seçmekte sevilmeye bambaşka insan karşılıksız verse ne kötüdür nasıl acı verir ben şahsen çok sevmek isterdim sadece beni seven birine sırf seviyor diye tahammül etmek istemem çok sevmediğim ki onsuz olmak istemiyorum diye bilim ama onunda sevmesi lazım zira karşılıksız çok can acıtıcı olur

0

sevmek'mi sevilmek'mi daha mutlu eder bence sevmek çünkü sevmeyi seviyorum çok güzel bir duygu ama öyle sevip bırakmak değil adam akıllı seveceksin adam ise o kızın yerine koyarsın seversin sevip 2,3 gün sonra bırakacaksan o sevmek değil işte seviyorum diye ortalıkta gezmeyin adam ve delikanlı isen adam gibi delikanlı gibi seversin sevilmek'e gelirsek sevilmekte güzel ama sizi seven kız yada erkeğe saygı gösterin onu beğenmediyseniz onu küçümsemeyin onu saygı göstererek konuşun onu beğenmediyseniz bile ona saygı göstererek onla konuşun arkadaş bile olabilirsiniz sevilmekte güzel bir şey ama size tek bir şey söyliyim severseniz yada sevilirseniz saygı.

1

sevmek ve sevilmek ikisi de aynı anda olduğu takdirde insan da mutlu olur. bir insan insanları veya karşısındaki daha çok sevdiğinde zamanla sevgiye de muhtaç olur, karşısından de ne kadar çok severse o kadar çok sevvgi isteme içinde doğar. bunun sonucunda da sevilmek hissi doğduğu için de mutsuz olmaya başlar. o yüzden ikisinin eşit bir şekilde gitmesi daha iyidir.