0

bir çocuğum olsa ismini melisa koyarım diyordum ki aşka bir isim koyduk. bu senelerdir hayalimdi aslında ama bir anda ben de vazgeçtim. çevredeki herkes melisa olacağını beklerken ismi bir anda değiştirince onlar da şaşırdı. ama çocuğumun bu isimde olmasından oldukça memnun ve mutluyum.

0

şimdi ben açıkçası kendi fikrimi söylüyorum.evladın kızı ve erkeği olmaz hayırlısı olur rabbimiz bizlere hangisini nasip ederse onun bu nimetine sonsuz şükür etmeliyiz.isim konusuna gelince kiz olursa zeynep,erkek olursa muhammed koyardım.

0

benim için cinsiyet önemli değil. önemli olan sağlıklı olmasıdır allah'tan gelen herşeye razıyım ve binlerce kez şükür ederim ama bir seçeneğim olsaydı kız isterdim adını da tuana koyardım ikiz olsaydı ve biri erkek biri kız olsaydı tuana ile mert olmasını isterdim. inşallah allah bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip eder sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde...

0

cinsiyetini biz belrlemiyoruz biliyorsun degil mi? sanki bizim elimizdeymis gibi sormussun da. kiz olursa aylin erkek olursa attila koymak isterim

1

olsaydı diye düşünmüyorum çünkü varlar. 2 oğlum ve 1 kızım var. kaan, sarper ve bengü isimlerinde üç evladım var. allah'ım sağlıklarını, akıllarını, inançlarını, hayırlı vatandaş ve birey olmalarını nasip etsin. amin.

0

erkek olsun isterdim adını da tarık efe koyardım

0

allah'ıma çok şükür 3 tane çocuğu vardır başka çocuk şu an istemiyorum çünkü ekonomik hayat çok zor olmuş hani bu çocukla bakabiliyoruz iki tane kızım bir oğlum var elhamdülillah büyük kızımın ismi ayşegül küçük kızımın ismi de güneş miray oğlumun ismi de ömer üç çocuğumun ismi de sevdiğim isimlerden evet üç çocuğumun ismi de ben koymadım ama fikrim alındı büyük kızımın ismi kayının ile babası koydu oğlumun ismi de sevdiğim bir insan koydu birkaç isim önerdiği ömer ismini seçtim güneş miray da büyük kızım ve oğlum isim bıraktı kızım miray dedi oğlum da güneş olsun dedi ikisinin de söylediği isimleri bıraktım eğer birinin ismi koyarsan diğerine haksızlık yapmış olurum onun için iki çocuğumun belirti isimleri koydum güneş miray ama çok sevdiğim bir isim.

0

şükürler olsun, sağlıklı, sıhhatli 2 oğlum, 1 kızım var.

0

oğlum olacak inşallah 2 ay sonra ismi de yusuf ege.

0

erkek olmasını istiyorum ismide selim asaf olsun babmın ismi selim benim 2.ismin asaf

0

kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter

0

allah ilk önce sağlık versin.cinsiyeti erkek yada kız olsun diye düşünmemek lazım herşeyden önce sağlık geliyor hayırlısı olsun da ne olursa olsun.benim zaten bir prensesim var ve dünyalar tatlısı.çok şükür.

0

üç çocuğum var ve bana yeter şükür allah onlara sağlık versin iki kızım bir oğlum. allah onları herzaman korusun

0

cinsiyeti biz belirleyemeyiz. erkek olsaydı aldı mert kız olsaydım melis olabilirdi

0

7 aslanım var biri tayfun biri seyit biri ferhat biri akif biri osman biri ali biri ebubekir onlar olmazsa bende yokum

0

erkek olmasını ve ismini de ömer koyardım

1

3 çocuğum var aslında. ama bir tane daha olsaydı ve kız olsaydı adı elif ikra olurdu.ilk harf ve ilk ayet.

0

benim için cinsiyet önemli değil çünkü sağlıklı olsun yeter.isminide cinsiyetine göre ve eşiminde görüşüne göre koyardım.