0

çocukluğumdan beri asla yemez hatta dokunmazdim. ta ki bir iki yıl öncesine kadar. bence her zeytinin tadı aynı değil sana hitap edeni bulunca tadına doğum olmuyor.

1

ben zeytini hem siyahını hem de yesilini çok severim özellikle kahvaltıda zeytin olmazsa olmaz benim için yani sabah kahvaltısı zeytinle güzeldir. ama evet hayatında sevmeyen kişiler vardı çünkü benim oğlum şu anda 9 yaşında hiç zeytin ağzına sürmemiş sadece 8 yaşındayken zorla 2 tane zeytin ona verdim o da ağlayarak gözyaşlarıyla ağzında çiğnedikleri onda yine ağzından attı ne yaptıysam yemedi halen benim oğlum zeytin yemiyor ne yeşil zeytine siyah bunlarla birlikte peynirde yemiyor peynirin kokusu geldiği zaman kahvaltıdan kalkıyor hem de zeytin yemenin insanlar vardır. ama ben de çok seviyorum.

0

zeytini severim kahvaltıda yerim yeşil veya siyah fark etmez ikisinide yerim

0

zeytini severim kahvaltıda yerim hem yeşil hem siyah sağlık için yenilmesi gerek bence

2

bana çok tezat bir soru. hele ki yeşil zeytinse çerez gibi yiyebilirim. siyah zeytinin güzelini de aynı şekilde tüketebilirim ama yeşil zeytin favorim. yemeyen arkadaşlara da doğal karşılarım, herkesin vardır sevmediği bir şey. ama ön yargılarınızı kırabilirsiniz, buna da zeytinden başlamanız gayet lezzetli bir yol bana göre.

0

ben zeytini pek sevmem ama ağzıma sürmüşlüğüm vardır .

1

konusundan ve görüntüsünden nefret ediyorum iştah açıcı değil mide bulandırıcı geliyor bana :) @medyende2kiz

0

hiç ağzınıza sürmediğiniz bir şeyden nasıl nefret edebiliyorsunuz? :)

1

evet çocukluğumdan beri hiçbir şekilde zeytin yemem ,zeytini ağzıma bile sürmem sana trilyon veriyorum deseler bile bir zeytin yemem bir de asla sebze yemeği yemem öyle marul bilmem bilmem nedir. ben yemem asla ben de çok merak ediyordum demek ki oluyormuş sadece ben değilmişim bu dünyada zeytin sevmeyen. :)

0

vardır bence bu zevk agız tadı tutmayan olabilir

1

ben aslında zeytinyağını yemeklerde kullanıyorum ama zeytinin görüntüsü ve kokusu kötü etkiliyor beni görmeye bile tahammül edemiyorum.

0

zeytinsiz yaşanırmı ya yemeklerde turşularda hep zeytin kullanıyorlar zeytin yağsız yiyemem aman =)

1

ben varım! nefret etmiyorum fakat yemeyide sevmiyorum.