0

bu siteden bayağı kişi ödeme aldı. ben de o kişilerden biriyim.ve şu ana kadar toplamda 165 lira bir ödeme almış bulunmaktayım. şu anda 22 liram var onu da 25 yapıp ödeme talebinde bulunacağım.

1

evet ben bu siteye üye olalı 16 gün oldu ve toplam 65 lira ödeme aldım şuanda ise 24 liram bulunuyor 1 lira daha kasarsam bir ödeme daha alma hakkım olucak site ödemeler konusunda cok iyi o yüzden burda hala devam etmekteyim bence sizde güvenin ve devam edin sorumani farkını analayacaksiniz.

1

ben almadım inşallah bugün 2ttl'ye tamamlayacağım ama alan çok olduğunu söyleyen var. ben aldım diyen çok kişi var. ödeme talep edip hatta öğleden sonra parasının hesaba yattığını söyleyen yazan çok üye var. bakalım yarın bende yaşayıp göreceğim.

1

gerçekten bi siteden para alan var mı onu bilmiyorum. bazen yazılarda görüyorum alan var diyorlar ama ben kendim almadığım sürece inanmıyorum. kardeşim ödeme alt limitine ulaşmak üzereyim son 5 türk lirası falan kaldı ulaşmama. umarım ulaşırım ve para çekme talebi gönderirim. parayı alırsam o zaman size bilgi veririm.