1

huawei cep telefonu mu samsung cep telefonu mu?

huaweinin orta üst segment telefonu mu yoksa samsungun alt seviye telefonu mu

14 cevap
0

ben daha önce samsung da kullandım ancka şu an huawei kullanıyorum. samsung kötü tarafı sürekli sürekli donmasıydı aslında sürekli donuyordu ve çok sıkıntı yaşıyordum bu konuda ancka şu an huawei telefonumdan memnunum uzun zamandır kullanıyorum ve en sevdiğim kamerası gayet güzel ve kaliteli buluyorum. samsung öneriyorum eskiden olsa severdim ama samsunglarda gerçekten bir sürü sorun çıkıyor. sarjı da çok çabuk bitiyor bu konuda da çok sıkıntılı. huawei sarjı dan memnunum şu an ideal bir şekilde azalıyor.

0

bence samsung telefonları daha güzel ve kullanışlı huawei telefonları çok donuyor.

0

serisine ve alacak kişinin parasına göre değişir eğer paran varsa huawei den p serisini al yoksa samsung...

0

yıllardır samsung kullanıyorum ama bazı oyunlarda kasıyor mesela ısınmalar epey oluyor tlefonun modelinden modeline değişir ama huawei gördüğüm kadarıyla iyi bir telefona benziyor ordan bi oyun yükledim boyutu yaklaşık 2 gb ama ısınma hiç yok bile

0

5 samsung kullanıyorum ama huawei de kullanmak isterdim.

0

tabii ki de huawei hiçbir şeyle kıyaslamam telefonunu çünkü neden mi samsung'dan daha iyi sebebi ise samsung telefonlarda hiçbir şey yapmaması yani telefonları farklı bir şeyi özelliği yok ama huawei her yeni çıkardığı telefonda yeni bir özellik ve kullanışlı bir özellik ekliyor iphone gibi facecam falan boş şeyler eklemiyor iphone iki üç tane şey ekliyor duvar kağıdını değiştiriyor başka bir şey yaptığı yok zaten samsung da öyle neyse hiç konuşmayacağım ayrıntıya girmek de istemiyorum huawei daha iyi.

0

bundan 3 sene önce sorsan kesin samsung derdim ama huawei şu siralar baya ilerledi tercih sebebi

0

huawei cep telefonunu tercih ederim samsung telefonlar belli bir süre snra kasılmaya başlıyor

0

ben samsunga kullandi m hep hic huwai kullanmadik o yuzden samsung diyorum ben

0

kardeş huwai daha kullanmadım ama bence samsung daha kullanışlı gibi huwai kamerası baya iyiymiş

0

aynı özelliklere sahip samsung telefonla huwai telefonu karşılaştırdığımızda kamere olarak samsung derim. batarya ve yazılım olarak ise huwai derim.

0

samsung marka telefonu önere bilirim sana bu konuda. yazılım ve konfor olarak oldukca başarıılı bir taşarıma sahiptir. kasma ve yavaşlamaya göre daha iyidir.

0

ben samsung s7 edge kullanıyordum. güncellemelerden sonra telefon kendi kendine kapanmaya başlamıştı. servise falan gittim ama çözüm bulamadım. bana "zaten üç senedir kullanıyormuşsunuz, daha ne istiyorsunuz?" dediler. halbuki ben uzun süre kullanmak niyetiyle oldukça yüksek bir fiyata almıştım zamanında. çok sinirimi bozdu yaklaşımları.

artık çekilmez hale gelince bugün huwainin en üst modelini aldım. şimdilik çok beğendiğimi söyleyebilirim. fiyatı da samsunga göre oldukça uygun. çok kullanışlı geldi bana. özellikleri de çok iyi. umarım uzun süre kullanabilirim.

0

kardeşim valla ben samsung a alıştığım için diğer telefonlar bana zor geliyor. huawei telefonlarda güzel ama, arkadaşımda vardı. huawei mate 10 lite çok güzel telefon mesela. ama iste dediğim gibi samsung a alıştığım için bana iphone den daha güzel.