1

eşcinselik hakkında düşünceleriniz?

eşcinsellik hakkında düşünceleriniz olumsuz yönde mi ve neden ?

3 cevap
0

eskiden eşcinsel kişilerin bu durumlarına büyük tepki verir ve onları çok yadırgardım. ama şu anda onlar için aslında üzülüyorum. çünkü bedenleriyle hisleri birbirini tutmuyor ve bu yüzden sırf toplumdan dışlanmamak için hislerini içine atarak hayatlarını istedikleri gibi yaşamıyorlar. ya da yaşamak isteyenler gidip cinsiyetlerini değiştirerek yaşıyorlar. bu da toplumumuz tarafından ayıplanlıyor ve kınanıyor. aslında toplumda yaşanması evet doğru değil. çünkü gençlerimizin ve çocuklarımızın ahlaki değeri bu şekilde bozulabiliyor. ama onların da kendi elinde olan bir şey değil ve bu şekilde olmalarına kendileri de istemezler ama allah'ım bu şekilde uygun görmüş belki de bu da onların imtihanıdır ve bununla baş etmeye çalışmalılar diye düşünüyorum. eğer allah bu şekilde uygun görmeseydi bu tarz hisler beslemelerini olarak vermez ve normal insanlar gibi yapardı. mesela mahsun kırmızıgül'ün güneşi gördüm filmindeki kardeşleri beni çok etkilemişti
doğuda eğitimsiz bir ailede yetişmiş ve dünyaya gelmiş bir gencin kendisini kadın gibi hissetmesi ama görünüş olarak erkek olması ,bu yüzden de sürekli kadın gibi davrandığı içinde abilerinden dayak yemesi ve istanbul'a gittiklerinde karşısına kendileri gibi birisi çıktığında onlarla birlikte kaçması abilerininde onu bulması ve daha sonra öldürmesiyle son bulmuştu. hatta ölmeden önce çocuk allah'a el açarak allah'ım neden beni kadın yaratmadın diye isyan etmişti. aslında gerçekten zor bir durum. hem o insanlar için zor bir durum hem de toplum için zor bir durum.

0

eşcinsellik, bana göre yanlış yaşam tarzıdır. bu yaşam tarzı örf ve adetlerimize uygun değildir. toplumda kabul görmez. hatta dışlanırlar. bunun mutlaka tedavisi vardır. tedavi olmak en başta gelen yapılacak işlerden bir tanesidir.

1

çoğu kimsenin kabullenmek istemediği fakat insanların başına gelebilecek bir durum. hormonal bir olay olduğunu düşünüyorum. fakat allah böyle yaratmış deyip işi fuhuşa dökmekte ayrı bir durum.