0

konyaspor teknik direktör görevinde şuan bulunan isim ligin çeşitli takımlarında da görev yapmış olan aykut kocaman'dır...

0

konyaspor futbol takımının teknik direktörlük görevine ikinci kez aykut kocaman getirilmiştir, fenerbahçe'nin efsane isimlerinden biri olan aykut kocaman konyaspor ile ülkemizi uefa avrupa ligi'nde gruplarda temsil etmişti ve gerek kulüp tarafından gerek konyaspor taraftarı tarafından sevilen sayılan bir isim haline geldi.bu sezon aykut kocaman yönetiminde konyaspor istenilen doğrultuda başarılı bir lig performansı gösteremedi, yine de önümüzdeki sezon da konyaspor'un yolu başarılı bir grafik sergileyecek gibi duruyor benim gözümde.son maçta trabzonspor ile 2-2 berabere biten maçta göze hoş gelen performans sergiledi aykut kocaman yönetiminde ki konyaspor, ligi de orta sıralarda bitirecek gibi görünüyor.

0

konyaspor'un teknik direktörlük görevinde bulunan isim fenerbahçe spor kulübünün efsane isimlerinden biri olan aykut kocaman'dır. konyaspor aykut kocaman yönetiminde avrupa kupalarında ülkemizi de temsil etmişti göreve ilk geldiği zaman, bu ikinci kez takımla çalışması oldu aykut kocaman'ın.

0

efsane futbolcu olan eski and fenerbahceli aykut kocamandir

0

konyaya ilk kupalarını kazandıran aykut kocamandır.

0

fenerbahçenin evladi aykut kocamandir......

0

aykut kocaman ile 3. dönemlerine girdiler başarılar dileriz..

0

fenerbahçe nin eski teknik direktörü olan aykut kocamandir diyebiliriz.