0

hayrlı olsun ben yeni uye oldum cekim yapamadim ama 1 tl bakiyem var belki oderler :)

0

hayırlı olsun. ben daha önce istemiştim ve sorunsuz bir şekilde yatırılmıştı. sizinki de öyle olacaktır.

0

hayir galuba diger hafta cekme talebinde bulunucam ama bugun fazla ugrassam daga fazla kazanirim 8 tl parami almaya az kaldi bugun 2 tl daga kazanicam ve bu parayi diger haftaya cekicem ve bunun sir yani simdi ceksem bana simdi lazim deil 50 tl yaptiktan sonra parami cekicem cunku gunde 2 tl kazansam kâr oluyor ve daga cok kazanmaya calisicam.

0

gule gule harcayin... umarim suanda da sitede aktifsinizdir umsrim. iki kati kazanc varken degerlendirmek lazim. umarim subatin onbir'ine kadar guzel kazanclar elde ederiz.

0

ödeme talebinde bulunmadım daha miktarı tutturamadım uğraşıyorum size hayırlı olsun darısı başımıza

0

yirmi beş liraya tamamlamak için uğraşıyoruz. bakalım hayırlısı

0

hayırlı olsun diyelim. umarim herkes daha fazla kazanc elde eder de odeme talebinde bulunur.

0

hayırlısı olsun bakalım ben daha ödeme talebinde bulunmadım ama bakalım bende en kısa bir sürede ödeme talebinde bulunucam inşallah bakalım ne kadar kazanıcam

0

ben şuan odeme almadım daha illerde odeme talebi etmeyi planlıyorum istedigim miktara ulaşınca odeme talebinde bulunacagım.

0

ben önceden vermistim ödeme talebi oda hesabima gecti.şuan 2. ödeme almak icin biriktiryrum ama hemen çekmeyi düşünmüyorum biraz birikmesi benim işime daha çok yarar o yüzden.

1

ben dün bulundum fakat bir iki soruda internetten araştırma yapıp aynısını yazdığım için iptal ettiler bugün tekrar incelicekler öyle bir kural olduğunu şimdiye kadar yeni öğrendim bundan sonra öyle yapmicam bu arada sizede bol şans güle güle harca

0

hayırlı olsun. güle güle harca.
daha ben ödeme talebinde bulunmadım. 2 kat fazla kazanç yarışmasındaki ödülüm gelsin ötle ödeme talebinde bulunacam. zaten o yarışmanın sonucu açıklanır açıklanmaz bir sürü kişi ödeme talebinde bulunacak.

0

hayirli olsun arkadasim. bende 3 ödeme talebinde bulundum bu zamana kadar. en son gecen hafta cumartesi talepte bulunmustum. fuara gideceğim diye limite ulastikca cektim hep. ama bundan sonrakilerde azicik biriktireyim toplu alirim diye dusunuyorum.

0

ben de ödeme talebinde bulunacam, acaba kesinti oluyor mu olmuyor mu diye düşünüyorum duruyorum

0

ben henüz bulunmadım. azıcık daha biriksin talepte bulunacağım. güle güle harca.

0

merak etmeyiniz. yazdıklarınız incelemeden sonra hesabınıza 3 iş günü sorumani tarafından yatırılacaktır.

0

ben bir kere ödeme aldım. ikinci için çalışıyoruz :)

0

ben geçen hafta talepte bulunmuştum, ertesi gün yatmıştı. henüz ödeme eşiğine ulaşmadım ikinci kez. ama yarışmaladaki kazançlar yansıtılınca talepte bulunabilirim belki.

ama ilkinde hemen talepte bulunmamış, birikmesini beklemiştim ve toplu ödeme almak daha çok işime yaramıştı. yine aynı şekilde davranabilirim.

0

ben daha dün verdim. bir gün boyunca incelenecek diye biliyorum.büyük ihtimalle de bugün ya da yarın yatmış olur diye düşünüyorum.

1

hadi hayırlısı olsun güle güle harca inşallah ben daha ödeme talep etmedim. yarışmadaki para yattıktan sonra ödeme talebinde bulunacağım, işte onu bekliyorum. ben de toplu bir şekilde alayım dedim askerden kardeşim atacağım ya ondan dolayı yatar yatmaz yarışma parası hemen alacağım zaten.