1

küçük yaşta yabancı dil öğrenmek neden zarar olsun ki daha da bence yararlı diye düşünüyorum çünkü küçük yaşta bir yabancı dillerde büyüyünce daha rahat konuşabilirsin.

0

insanların çoğu tarafından önemli görülen bir bilim insanı mıdır filozof mudur nedir söylemiş bunu 3 yaşına kadar çocuklar farklı dillerin konuşulduğu ortamlarda bulunurlarsa bu dillere yatkınlıkları artıyor muş ve bu dilleri daha çabuk öğrenebiliyorlar mış insanlar zaten dil öğrenme yetisine sahip varlıklar mış ama ben lkokulda ortaokulda lisede üniversitede hazırlık okumama rağmen hala ingilizce bile öğrenemedim demek ki ben çok salağım.

0

neden zararlı olsun ki ilerde çok işlerine yarar dil öğrenmek erken yaşta öğrenmek daha kolay olur

0

bence böyle bi durumda kişiye zarardan çok yararı olacağını düşünüyorum.bu durum çocuğun o dili daha çabuk kavramasını ve öğrenmesini sağlayacağından dil gelişimi daha erken yaşlarda tamamlanabilir.herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum.

1

zararı olabilir çünkü çocuk yaşta biri herşeyi yeni yeni tanıyor ve hafızasında yabancı dil eğitimi yer alamaz, çocuk adı üstünde ve görgü kurallarını öğrenebilecek kapasite de yavaş yavaş,ona da öğrenmek diyemeyiz tam olarak. çocuk yaşta oyunlar oynayarak kişiliğini ön planda tutmamız gerekir, çocuk gelişimi için bu çok önemli. algı havuzu ne kadar çok olursa o kadar öğrenme çabası olur, oyunlar oynayarak resimler çizerek sayılar yazarak çocuk gelişiminde ki algı büyür ve bu ileride yabancı dil eğitimi alması konusunda bir zorluk çıkartmaz bireye ve ebeveynlerine. erken yaşlarda çocuklara birer birer adım artırmamız gerekir, hemen en yüksektekini öğretmemiz ona fayda değil zarar sağlar ve bu geçiş evreleri uzar çocukluk döneminde.

0

öyle olduğunu değerlendirmiyorum. zararı yerine yararı olduğu düşüncesindeyim. ancak bu eğitimin yasa göre verildiği sürece. erken yaşta ağır bir eğitimle yada dengesiz bir şekilde ogretilmeye calisildiginda zararı olacağı muhakkaktır.

0

küçük yaşta yabancı dil öğretmek neden zararlı olsun ki. ana dillerini öğrenirken bir de yapancı dil öğreniyorlar. böyle yapan anne babaları ben takdir ediyorum. çünkü her ne öğreteceksen küçük yaşta öğretmelisin. küçük yaşlarda öğrenmek daha kolay oluyor.