0

evrenin büyüklüğü göz önüne alınınca hayat olma olasılığı çok fazla gibi geliyor milyarlarca galaksi milyonlarca sistem var.bunlardan sadece dünyada yaşam olması çok mantıksız geliyor.yakın gelecekte bunun cevabını almamız kolay değil elimizdeki teknolojiler genişleyen evren karsısında yetersiz.ha yoksa da olmasını isterim doğayı incelerken bile hayrete düşüyoruz belkide doga sayesinde teknolojimizi geliştiriyoruz ve farklı canlılar farklı gezegenler insanlığın ilerlemesini sağlar

0

bence evrende yaşam olan tek gezegen dünya çünkü allah kainatı insanoğlu için yarattı ve yaşamı sadece dünyada olmasını istedi yaşam olmasını istemezdim çünkü biz evreni yeterince hor kullanıyoruz kirletiyoruz bide uzaylılar kirletse 10 sene sonra yaşanmaz bir hal alır

0

uzay da hayat var mıdır. vardır çünkü evrende yaratılan her şeyin bir önemi ve bir faydası vardır. gelişen dünya çağına göre bazı buluntuların varlığı görülmüştür. uzaylılar olarak adlandırılan yaratıkların varlığı bu ibareyi belirtmekte haklı bir olguya işaret etmektedir. su var, hava var, yiyeceklerin de ekinle birlikte büyüdüğü görülmüştür. muhtemelen su ve bitkinin sağlıklı şekilde varlığını sürdürmesi bunun bir işaretidir.

0

uzayda hayat var diyorlar ama ben pek fazla inanmıyorum bazı zamanlar haberlerde falan da gösteriyor ama şimdiki dünya hayatımıza bile ayak uymuyoruz bir uzayda hayatımın olmasını istemezdim ben dünya hayatını zor ayakta duruyoruz ve zor geçiriyoruz uzay hayatta olsaydı ben uzay hayatını yaşamak istemezdim.

0

uzayda hayat var bunu birçok kez haberlerde gösterdiler ve gidenler var

0

uzayda hayat var bunu birçok kez haberlerde gösterdiler ve gidenler var

0

ben nedense pek inanamıyorum dünya dışında yaşam olduğuna olsaydı eğer bir şekilde belli ederdi kendini ve onlarda bizimle iletişime geçmeye çalışırdı.binlerce yıldır dünyada hayat var ama hala net bir buldu olduğunu düşünüyorum.

0

uzayda hayat yapılan araştırmalara bakılırsa olduğu yönündedir. kendi fikrimi söylemem gerekirse de bence de vardır. şöyle düşünelim. koskoca bir evren var. bu evrende kum tanesi büyüklüğündeki dünyada sadece kendimizin var olduğunu düşünmek pek mantıklı gelmiyor bana.

1

uzayda tam anlamıyla hayat var mıdır bilmiyoruz ama amerika birleşik devlerleri mars konusunda çalışmalar yapıyor.
geçenlerde belki sizlerde okumuşsunuzdur. 2020 amerika birleşik devletleri başkanlık seçimlerinde adını unuttum aday olacağını söyleyen ünlü bir avukatın röpörtajını okumuştum. adam şunu iddia ediyordu.. güya kendisi ve obama 1960 ve 1980 yıllarında uzay projesi kapsamında marsa gittiğini
gittiğinde insana benzeyen çok sayıda kadın, erkek, çocuk ölü bedenleri gördüğünü iddia etmişti.
bunların uzaylıları kaçırdığı insanlar olabileceğini de eklemiş. ve pentengonun bunu insanlardan gizlediğini öne sürmüş..
kim bilir, bu evrende bizlerden başka canlılar olduğu düşüncesi beni de zaman zaman ürkütse de düşündürüyor.
olmasını iste miydim? bizlere zararları olmayacaksa neden olmasın.. olsun..