0

bence her ikisi de zor. özellikle gidenin geçerli bir sebebi varsa eğer gitmek zorunda kalıyorsanız emin olun gitmekte çok zordur. ancak kalan çeker acıyı kalan bilir en çok acıyı. o yaşar o daha derinden hisseder ve merak eder neden ye sorgular bu yüzden kalan için daha zordur bu süreci kabullenmek . giden bu süreci kabullenip mi gitmiştir yoksa odamı kabullenememiştir bunu bilemem ama eğer kabullenecek gittiyse giden için bir problem yoktur ki zaten kalandardır en büyük sorun. çünkü gideni düşünür ve ardından bakakalır. nedeni sorgular kendi içinde bir sürü şüphe ve çelişki yaşar giden neden gittiğini bilir kalan gidenin neden gittiğini tam olarak bilemez ve kalan için bu durum bu kabullenme süreci sanırım dahada zordur. ancak giden belki kaybettiğini sonra anlar bunun daha sonra farkına varır. oysaki kalan gidenin yokluğuna alışmaya başlar. yavaş yavaş acı çeke çeke bri şekilde anlar ve alışır bu durumu kabullenmeye çakılır çünkü o gitmemiştir giden gitmiştir ve belkide kalan elinden geleni yapmıştır. belki gidende yapmıştır bunu bilemeyiz. ancka giden ne için gittiğini bilir kalan gerçeği hiçbir zaman bilemez. bu yüzden kalan için durum gidene göre daha zordur bana kalırsa. giden gitmeyi kafasına koymuştur çünkü bir sebebi bile olsa. ancka kalan kişi onsuz olmayı onsuz nasıl başa çıkabileceğini öğrenmekle bununla yetinmekle kalır.

0

gitmek daga zor bence kalmak vaska bir sey gidince cok darkli oluyor.

0

ben ikisini seçmekte zorlanıyorum acaba hangisi olsam diye çünkü ikisine birbirinden zor karar veremiyorum.

0

gitmek harbiden daha da zor, giden birinin içinde taşıdığı acıyla adım atması onları buruk bırakması hayatının unutamıyacağı en zor anlarından birisidir.kalmak o kadar da zor çünkü giden gidiyor elbet bir gün, bu böyle değişen bir şey yok.

0

bir insan gerçekten de çok sevmesine rağmen gitmek zorundaysa gidiyor. sırf o karşıdaki insanı üzülmesin diye ama kalıp bu sefer de kendini ve sevdiğin sen üzülürsün diye düşünüyor onun için kalmak bence daha zor ama gerçi yerine göre değişiyor.

0

gitmek daha zor arkadaki insanın gözyaşlarını görmek