0

keyfine düşkün kişilerin orada zaman geçirip, sohbet amaçlı gittiğini düşünmekteyim.

0

banyo ile hamamları karşılaştırman saçma olmuş banyoda yıkanmayla hamamda yıkanma aynı kefeye koyulmaz ayrıca hamam arkadaşlarla gidilebilcek eğlenceli bir yerdir bence hamamların kalkması saçmalık olur.

0

rahatlamak için bide arkadaşlar ile güzel ortam oluyor tasfiye ederim

0

hamam kültürü eskiden bu yana gelen bir şey ''türk hamamı'' dünyaya yerleşmiş bir kültürdür. hamam temiz olmak j-kaydıyla banyodan çok farklı insanını vücudu rahatlıyor terleme yoluyla. gözenekler açılıyor.

0

hamamlar ile evdeki banyoyu kıyaslayamayız. çünkü hamamda kese,havuz,jakuzi ve sauna gibi özellikler var. fakat lüks siteler hariç, hiçbir normal apartman veya müstakil evde böyle bir özellik bulunmamaktadır.

0

banyo ile hamamlar aynı değil. hamamda daha temiz oluyor hatta tüm insanların bence hamama gitmesi iki ayda bir daha iyi olur hamam gibi güzel yer mi var ya bir de eskiden kalan bir şey hala da devam ediyor yani giden de çok.

0

çünkü hamamlardaki su sıcaklığı doğal su sıcaklığı ısıtılmıyor ve bu suların şifalı olduğuna inanılıyor . ve evde hiçbir zaman o kadar sıcak su elde edemeyiz.

0

tarihimize sahip cikmak amaciyla olabilir.birde banyoda ki imkanlar ile hamamda ki imkanlar bir olmayabilir