0

hic dikkat etmedim bir gunde en fazla ne kadar kazandim diye. yani siteye oyle aman aman girip birdeyler tazan biri de degilim. o yuzden pek dikkat etmedim acikcasi.

0

işte ilk zamanlar 10 lira mı 12 lira mı ne yapmıştım arkadaşım. yani o zamanki cevaplardaki kazanç algoritması bir tık daha fazlaysı ama. gerçi şimdi de çok kötü değil. bir günde uğraşşak günde 8 tl civarında bir kazanç sağlayabiliyoruz. sıkıntı yok gerçi o konuda. bakalım işte yavaş yavaş uğraşıyoruz yani. boş bulduğumuz bir anda girip yazıyoruz işte birşeyler. allah bereket versin yine. buna da "hiç yoktan iyidir" diyoruz. yine birşeyler kazanıyoruz.

0

bu sitede bugüne kadar bir günde kazandığım toplam miktar 2 kat kazanç etkinliği varken 14 liradır. şu an iki kat kazanç etkinliği bir günlüğüne daha geldi. ve şimdiden 2 lira kazanmayı başardım. bana göre iki kat kazanç etkinliği herkes için çok yararlı olan bir uygulamadır.umarım bir gün değil iki üç gün daha devam eder ve herkes istediği miktarları kazanabilir.

0

bir günde 10 tl ye yakın bir kazanç sağladığım oldu.

0

henuz yeni oldugum icin pek kazanamadim uzun cevaplar yazmaya calisiyorum genelde ama aklima pek bisey cunku sorular cok degisik.

0

yeni başladım yazmaya aslında uzun cevaplar vermek daha çok kazndırıyor diyorlar ama sorana da kazandırıyor mu asıl mesele bu bence yani sordukça kazanmak mı yoksa bir sorunun tutup çok fazla cevap yazılması mı? tam olarak anlayamadım. aslında noktalama işaretlerine de dikkat etmek gerekiyormuş. ama ben her zaman buna dikkat edemiyorum. özellikle de telefondan giridiğimde oldukça zor oluyor ve fark ettim ki bu site aslında çok fazla zaman tüketiyor tabi ki boş insanlar için yinede kazanç kapısı.

0

öğrenci olduğum için fazla vakit bulamıyorum.şu zamana kadar 1 günde en az 1 tl kazanmışımdır.

0

şu ana kadar sorumanide bir günde en fazla kazancım 8 lira oldu.

0

sitede bu zamana kadar olan günlerde bir gün içinde en fazla 8 tl kazandım

1

sanırım en fazla iki veya üç tl kazandım. ama o da iki kat kazanç olduğu zamanlarda. yoksa normal bir zamanda gerçekten çok zor artıyor. ama uğraşıyoruz bakalım.

2

yani güne göre değişiyor. bazen yüksek oluyor bazen düşük. iki kat kazanç gelirse baya yüksek oluyor 2 3 oluyor.

0

iki kat kazanç armağanı olduğunda iyi para kazanmıştım, çok fazla girip uğraş veremiyor ve bundan da fazla sıçrayış yapamadım.

0

iki kat kazanç olduğunda 10 tl’ye kadar çıkmıştım ama şimdiki şartlarla en fazla günde 5 tl falan kazanıyorum keşke bu miktar biraz daha artsa ama ben artacağına inanıyorum.sitenin durumu günden güne daha iyi gidiyor bence yeni üyeler geldikten sonra kazançlar da artacaktır.

0

şu ana kadar bir günde en fazla kazandığım miktar 7 liradır.

0

ben günlük telefon eğer elimde olursa 7 ya da 8 tl'ye kadar çıkabiliyorum. ama ara ara girip ara ara çıkıyorsan günlük iki ya da üç tl kazanıyorum.

1

şimdiye kadar hiç dikkat etmeden cevaplarımı yazıyordu ne kadar verdiğine bakmıyordum..
tesadüf kazanç sayfasını açık unutmuşum.. param 66 lira olarak yattığından neden 66 diye yeni sayfa açtım ekranımdan soru vardı onu cevapladım.. kazancı yenileyince gördüğüm, uzun yazılınca 10 kuruş veriyor.. kısa bir satırlık cümlelerde 0,2 kuruş.. denedim..
azmış yahu ben ilk günlerde x2 ye rast geldiğimden iyi almışım demek..
olsun kim kime veriyor bu ülkede bedava bir şey.. oturduğumuz yerden kazanıyoruz..
şimdi bu uzun cevaba misal.. 10-15 kuruş gelecek..
ne demiş atalarımız damlaya damlaya göl olur..
herkese bereketli kazançlar dilerim.

0

çok nadir giriyorum siteye ama 1 günde en fazla herhalde 2 tl civarı kazanmışımdır o da sitede durduğum zamana göre bence iyi. 1 saat kadae falan durdum durmadın o kadar yani.

0

ilk zamanlar bir günde 12 tl kazanmıştım ondan sonra 6 tl bu aralar zaten en fazla 2 ,3 tl kazanıyorum o da benim oğlum durmadığı için fazla giremiyorum artık siteye.

0

bende 1,50 kuruş kazandım çünkü çok yazamıyorum

0

çok fazla yazamıyorum bu yüzden şimdiye kadar en fazla 1 lira kazandım.