0

hayır derim.. 1 aylık deneme sürümü gibi o ney öyle gel beraber yaşayalım dese ayy tatlım evlilikten mi korktun korkma korkma evlilik kadına zor derimde 1 ay nedir yahu.

0

ben kabul ederim niyemi çünkü zaten 3 yıldır beraberim sevgilimle dahaledw bekliyorum evlenme teklifini ne zamana kısmet olursa ozaman evleniriz sıkıntı yok ha öyle nikahlı ha böyle imam nikâhımız var şükür mutluyuz hayat böyle devam ediyor işte nikahlı olsak ta ne oluyoki bise olsa nikahlı olsak kavga ettiğimizde bosanamayizda aman ha böyle kalsin sudanlık ilerde belki evleniriz yaa acelesi yok bizim için seviyorum ya oda beni seviyor mu evet amaaaaaaaaaaannnnnn evlenmesekte olur hayat şartları işte boşverin ya takmayın kafaniza olan olur olmazsa zaten olmaz rabbim ne ya kararladiysa o olsun be

0

kabul etmem hayır tabiki de. asla görüşmem böyle birşey olamaz.............

1

bence o adamin niyeti farklı. yani böyle saçma bir şey olmaz. hem de örfümüze ,adetimize yakışmaz.

0

hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr derdiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

0

kesinlikle kabul etmezdim, bir ton sakınca doğururdu ,mantıklı değil evlenmeden önce bütün tılsım bozulurdu.

0

ben bir kadın olarak cevap vereyim. sevgilim kalkıp bana öyle bir şey dese allah çarşına pazar versin boyuna göre mezar versin derim. ona sen beni ne sandın ki; ben seninle evlenmeden bir ay boyunca yaşayacağım ondan sonra bir tane de 2 tane tokat yapıştırdım. yani senin gibi insanla evlenilmez sen ilk önce adam olmayı öğren derdim yarın bir gün evlendiğinde baba olduğunda kız evladına olduğunda geniş bir yapıya sahip olursun. kızın yarın bir gün sana geldiğinde ben erkek arkadaşımla yaşamak istiyorum, ama sonra evleneceğiz dediğinde sen kabul edersin sen çünkü böyle bir karakterderdesin benim de böyle bir kişiliksiz insanla işim olmaz der geçerdim. iyi ki de gerçek yüzünü o zaman görmüş olurdum.

0

valla hoş bir şey değil bence o yüzden hayır olmaz derdim deneme süreci diye bir şeymi olur evlilik ciddi bir seydir şakaya gelmez oldu deniyelim baktın olmuyor evlilik bize ağır gelcek hemen ayrıl başkasıyla deneme süreci yaşa tabiki çok saçma olurdu bir yuva kuruyorsak eğer ciddi şekilde kurmalıyız deneyelim olursa olur olmazsa olmaz sonra birbirimizi bırakalım falan bu gibi şeyler hoş seyler değildir.

0

amacını sorarım yani bir deneyelim olmadı sıradakine geçecek heralde.böyle bir teklifi yapması bizden emin olmaması anlamına gelir,yürütmenin de anlamı olmaz o saatten sonra zaten.

0

yürü git! derdim.
zaten sevgili olmam. direkt evlilik için görüşürüm. o yüzü bulamaz benden.