0

animasyonları küçük büyük herkes izleyebiliyor galiba

0

genelde küçük çocuklar için diye bilinse de bana göre her yaştaki insanlarda izleyebilmektedir. ben canım sıkıldıgı zamanda, kardeşimle bir araya geldiğim zamanlarda izliyorum zaten küçüklüğümüzden beri aklımızda kalan ve çocukluğumuzla bütünleşmiş bazı çizgi filmler vardır. televizyonda denk gelsek de kanalı değiştiremiyoruz. bir bakıyım derken bakmıssınız ki dalmışsınız oturup izliyoruz. değişik animasyon filmleri de çıkmakta ve oldukça da güzel şeyler çıkmakta. ve insanın izledikçe izleyesi gelmektedir. her yaş grubundaki insanlar bu çizgi filmleri ve animasyon filmleri izleyebilmektedir. zaten küçük yaşta çocukları olanlar çocuklara izletirken de isimlerini, içeriklerini de bilmektelerdir. küçük büyük aile boyu her yaştaki insanlar izleyebilir. sadece küçük çocuklar diyerek kısıtlanmamalıdır bence.

0

hayır bence alakası yok. tamam çizgi filmleri çocuklar daha çok seyreder ama artık bizlerin çocukları da seyrettiği için biz yetişkinlerde izliyoruz zaten hem çocukluğumuza geri dönmüş oluyoruz.. yani ben izlerken öyle oluyorum şahsen özellikle tom ve jerry çıktığında şirinler falan hep çocukluğumu hatırlıyorum ve izlerim yani seviyorum çizgi filmi.

0

ben kendimden bilyorum, evde bir animasyon ya da buna benzer bir film çıksa çocuklar seyrederken ben de seyrediyorum. o yüzden bu filmler ne kadar çocuklar için yapılmış olsa da büyüklerde zevkle bunları izliyorlardır.

0

yooo ben animasyon film izliyorum çok keyifli,çizgi film de izleyebilirim bizde çocuk olduk sonuçta :))