0

nar suyunu ben çok severim evet kış meyvesidir kalbe çok faydası var yemesi güzel oluyor biraz yerken çok batıyor kırmızı lekeleri bunu sevmiyom ama tadı bambaska güzel kan da yaptığını biliyorum mesela faydali olduğu için sağlık açısından suyunu sıkıp bardakla satan insanlar var taze olarak meyve suyu olarak hazır almam taze sıkılmış güzel oluyor kalbe çok faydasi var yani içilmesi gerekiyor herkesin haftada 3 bardak tavsiye ederim

0

nar ve nar suyunu çok severim çok ta sağlıklı

0

nar suyu özellikle kış meyvesi olduğu için gerçekten de çok faydalı olduğunu söylemek isterim. özellikle kış aylarında gerçekten hastalığa yakalanma konusunda gerçekten çok faydalı olabilecek bir meyve olduğunu düşünüyorum. en azından nar meyvesinin sevmeyen arkadaşlarımız için gerçekten de yemelerini ya da en azından onun sıkmaları gerektiğini düşünüyorum ve daha çok hastalığa yakalanmamak için bir önlem almaları gerektiğini düşünüyorum. özellikle vücudumuz için gerçekten de kan yapıcı bir özelliğe sahip olduğunu düşünebilirsiniz nar suyunun ve gerçekten de çok faydalı bir içecek olarak sizlere önerebilirim. bazı insanları sevmediği için tabii ki geçmeyebilir ama bu gerçekten de bir vitamin eksikliği anlamına gelebilir ama bu vitamin eksikliğini tamamen gidermek için bana göre en etkili yolu da ve gribe ya da kış aylarında başka hastalığa yakalanmamak için içilmesi gerektiğini düşünüyorum ve gerçekten de her zaman genel olarak yemeği ya da suyunu içmeyi tercih edenler tarafındayım ben.

0

nar suyu çok faydalıdır.antioksidan özelliği vardır.c vitamini deposudur.
gribe karşı korur.vitamin verir. en faydalı kış meyvelerindendir.

0

kış aylarında çok faydalı olduğunu düşünüyorum nar suyunun. özellikle bir özelliği olduğunu söyleyebiliriz ve günde en aşağı 1 bardak içmemiz bizim sağlığımız açısından çok iyi olacaktır.