0

bu sorunun cevabını futbol olarak verebilirim. hele ki galatasaray'ın maçlarını izlerken resmen kanser oluyorum. etrafımda genelde insanlar kalmıyor ben maç izlerken. çünkü bayağı asabileşebiliyorum bazen. hele bir de hakem hatası varsa işin içinde vaay ki ne vay.

0

ben en çok futbol izlerken heyecanlanıyord-um tabiki bu öncedden çünkü artık futbol maçlarını takip etmiyorum maçları izlemeyide sevmiyorum eskisi kadar zevkli maçlar oynanmıyor beni şuan için en çok heyecanlandıran spor dalı kesinlikle basketboldur özellikle fenerbahçeli olduğum için fenerbahcenin eurolig maçlarında cok heyecanlanıyorum geçen fenerbahçe eurolig sampiyonluğu aldığı maçta olimpiakosa fark atmasına rağmen maçın son dakikasına kadar çok heyecanlıydım o yüzden bu sorunuza cevabım basketbol sporudur beni en cok heyecanlandıran spor.

0

fitbol maçlari çok güzel oliyor çok heycanlı oliyor favorim gs

0

izlerken en çok keyif aldığım spor dalı futboldur. onun dışında diğer maçları izlemekten pek çok hoşlandığım söylenemez.

0

aslında bakarsanız benim en çok sevdiğim spor dallarından biri basketbol ve futboldur. çünkü izlerken ve oynarken gerçekten çok keyif aldığımı söyleyebilirim her ikisinde de. özellikle ingiltere'de futbol maçları benim için vazgeçilmez bir hal durumundadır. çünkü görebiliyorum ki oynadıkları oyun bana ve televizyon karşısındaki izleyicilere gerçekten çok keyif verici bir halde olduğunu söylemek çok doğru. bunu tabii ki izlenmeler den de kanıtlamak çok doğru olduğunu söylemek istiyorum. özellikle hafta sonları maçlarını kaçırmamaya dikkat ederim ve ingiltere kupaları benim için vazgeçilmez bir pozisyonda yer aldığını söylemek çok doğru geliyor bana. keşke ingiltere'de yaşayıp bir kez de olsa görme imkânı ve o ortamı bir kez de olsa yaşamak isterdim. basketbola geldiğimiz zaman isteği nba basketbol ligi benim için vazgeçilmez bir lig olduğunu da söylemek istiyorum. inşallah ilerleyen zamanlarda da her iki lig'de benim için bu şekilde devam eder ve izlemekten keyif alacağımı tahmin ediyorum. özellikle nba deki basketbol oynayışı tarzlarını gerçekten çok seviyorum ve her pozisyonları sayı ile bitiyor genel olarak ve oyuncu kalitesi gerçekten çok muhteşem bir lig olduğunu söylemek isterim. özellikle nba deki takımların gerçekten en kötü olan takımı bile maçı izlenebilecek durumda gibime geliyor bana. bunun için de aslında daha çok oradaki taraftarların ve izleyicilerin zevk alması gerektiği için yapılan bir spor aktivitesi olduğunu düşünüyorum. inşallah her iki spor dalında da bu şekilde zevkli maçlar olmaya devam eder ve izlemeye de devam ederim diye düşünüyorum.

0

ben en çok tenis izlerken heycanlaniyorum sebebi ise çok uzun ve çekişmeli geçebiliyor çoğu zaman. bunun yani sira istek kazanma arzusu hoşuma gidiyor bide tenis merakim yüzünden

0

genel olarak spor dallarında en çok basketbol olduğunu söyleyebilirim. çünkü basketbol maçlarında genellikle her hücumda savunma ve sayı atmak için oynadıkları için oyuncular daha heyecanlı geçiyor. genellikle de geceleri nba maçlarını izlemeye vakit ayırıyorum. gerçekten çok heyecan verici hareketler ve ekran başından kalkasım gelmiyor açıkçası. bu yüzden avrupa ligi'ndeki basketbol maçları daha heyecan verici olmuyor bence. bu yüzden nba basketbolda her zaman 1 numara olduğunu düşünüyorum.