0

mutlu evlilik için çocuk şart değil ki. eşlerin birbirine anlayış göstermesi, sevgisi, saygısı vs. bunlar önemli. çocukta önemli tabi ama sırf çocuk olsun diye de çocuk yapmamak lazım. çocuk dünyaya getirmeden önce eşler birbirleriyle bu konuda konuşmalı, bakamayacakları ve güzel yetiştiremeyeceklerini düşünüyorlarsa çocuk yapmamalıdırlar. önemli olan çocuk yapmak değil ayrıca mutluluğu herhangi bir şarta bağlamamak lazım.

0

bence şart çünkü bir süre sonra evlilik aşkı öldürür cümlesi gerçekleşiyor, o olduğu sırada çokcuk sevgisi onu engelliyor.

0

çocuğu olup mutsuz olan evlilikler bayağı fazla yani mutlu bir evlilik için çocuk sahibi olmak şart değildir.

0

şart değil ama evlilikte çocukla bütün olur aşkın meyvesi çocuklar evliliğin tuzu biberi

0

bence mutlu bir evlilik için illa çocuk şart değildir iki birbirini seven ve birbiriyle her şeyi paylaşan insan için cocuk sart değildir benim düşüncem bu yöndedir.

0

mutlu bir evlilik için çocuk şart değil.. ama isteyen üç, beş sene sonra yapıyor istemeyen hemen yapıyor ama ben mesela evlendim 1 sene sonra anne oldum. bence daha çok mutlu oldum benim için şart ama kimine göre şart değil bence çocuk evin neşesidir iyi ki de benim oğlum var bir tane de kızım olursa bence daha çok mutlu olacağım gerçekten de insanın çocuğu oldumu insan anne ve babalık duygusunu yaşadığımı gerçekten de çok mutlu oluyor eşimde olsun ben de olayım bizim oğlumuz var diye biz çok mutluyuz evimizin neşesi yani şu an 14 aylık gerçekten anne, baba olmak çok güzel rabbim inşallah olmayanlara nasip etsin diyorum.

0

mutlu bir evlilik için çocuk şart değildir bence çünkü kişilerin iletişim sorunu varsa çocuk bunu çözemez ki.çocuk bence çifti aileye dönüştürür.evin tadı tuzu olur.

0

illa cocugu dusunmeyin derim :)
iki insanin hayatini paylasmasi baslica mutluluk :) cocuk sasece daha da arttiran faktor :)

0

bence kişilerin kendisine bağlı. çocuk olmadan da mutlu olunabilir.