0

bu çocukla veya başka bir şey ile ölçülmez ki kalp kimi seviyorsa kişi onunla evlenmeli insan sevmediği bir kişiyle evlense o kişiden çocuk yapsa ne kadar mutlu olabilir ki halbuki sevdiğiyle evlense çocuğu olma daha mutlu olur en azından ben öyle olurum diye düşünüyorum sevmediğim bir hayattan sa sevdiğim hayatı tercih ederim mutlu olurum

0

tabikide bu durum kişiden kişiye değişiklik gösteren bir durumdur.bir başkası hoşlanmaz ve çocuk için evenir ama başka birisi ise ona razı olur ve o kişi ile yaşamını sürdürmek ister.benim fikrim ise o kişiyi candan seviyor isem sonuna kadar hoşlanıyor isem o kişinin bir bebeği bile olmasa onu severim ve ondan asla ayrılmam ve onunla bir ömür yaşarım.yani ne olursa olsun onun ile yaşarım ve asla yanından ayrılmam ve onunla evlenirim yinede.sorun hakkındaki cevabım bu yöndedir.

1

yani evladın, kızı, erkeği olmaz.ben bir bayanım ama bu tür zihniyeti olan bir insanla ben zaten evlilik düşünmezdim.

0

allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin, kız ya da erkek olması farketmez.

0

o kisi cok sevdigim birisi ise tabiki de evlenirdim. bu bir engel olmazdi

0

sevdiğim kadının kusurlarına tercihlerine pek takılmadan evlenirim.

0

bu devirde evet derdim ancak bundan 500 sene önce yaşıyor olsaydık mecburen hayır derdim.

0

eskiden olsa bu soruya yüzde 90 hayır derdi ama şimdi imsiyatif meselesi evnenen de var evlenmeyende çiftlerin çocuukları olmasa bile herhangi bir çocuk yetiştirme yurdundan yada kimsesiz çocuklar yurdundan çocuk sahibi olabilirler kaldı ki zaten günümüzde tıp çok ilerledi çocuğu olmayan aile neredeyse hiç yok

0

kolay yazılan ancak kolay cevaplanabilecek bir soru değil bu benim için. ilk önce insanın birbirine karşı bir sevgi beslemesi gerekir. çocuk olmuyor diye sevdiğin inanın bütün hayallerini mutluluğunu yarıda bırakmak baya bir seviyesiz bir durumdur. bu her zaman herkesin ahlaklı bir şekilde karar verebileceği bir durum değildir. bir erkek çocuğu olmuyor diye kadını bırakıyorsa bu gerçekten ayıp bir durumdur. aynı şey bizim de başımıza gelebilir. erkeğin çocuğu da olmayabilir o zaman kadın da erkeği bırakıp gidebilir.

0

hayatıma değer katıyorsa , beni geliştiriyor , eğlendiriyor ve onunla vakit geçiriyorken sıkılmıyorsam yani aradığım eş eğer o ise birlikte olurdum.

0

eğerki o bayan gerçekten beni çok seviyorsa değer veriyorsa bende çok seviyorsam neden olmasın dimi.

0

eğer çok sevdiğin bir kişi ise büyük bir ihtimalle evlenirdim düşünmezdim bile.

0

ben asla evlenmezdim. benim bu hatta en büyük isteyim baba olmak. çocuğu olmayan bir bayanla evlenmezdim.

0

eger gercekten deger veriyorsam onemi olmazdi,evlenirdim.