0

yakınlarımız, zeytin, peynir, reçel, bal, tahin

0

kahvaltıda sevdiğim kişilerin olması gerekir bence çünkü bu dünyada en değerli ailem onlar

0

peynir zeytin yumurta patates kızartması bal kaymak kaşar çay sucuk ekmek salam çikolata

0

kahvaltıda kas yapılarının gelişimi için gerekli olan en güzel besin yumurta. en başta yumurta olmalı. özellikle hamileyken. sonra sırasıyla peynir, zeytin, kahvaltılık sos, tereyağ, reçel kaymak ve bal olmalıdır

0

benim için kahvaltıda olmazsa olmazım çay, peynir ve ekmek.tabi ki çeşit çok yanına sucuk,zeytin,tereyağı, yumurta,bal ,patates tava gibi çok şey eklenebilir.

0

çay tiryakisi bir insan olmadigim icin çayı kahvaltıda da gunluk hayatta da pek aramam açıkçası. olursa fena olmaz ama olmazsa da önemli değil. meyve suyu ve süt ile çayın yokluğunu giderebilirim. onun dışında peynir , ekmek veya poğaça , gözleme de olabilir , patates kızartması ,zeytin , sosis ( salam veya sucuk ) olursa yeterlidir bence ha birde salatayı da unutmamak lazım :)

0

ilk önce kahvaltıda olmazsa olmaz çay asla kahvaltıda eksik etmeyeceğiniz ve olmadan kahvaltı yapmayacaksınız neyse anlatmaya devam edeyim sucuklu yumurta çay süzme peynir hani şu reklamlarda gördüğünüz kesilirken böyle büklüm büklüm olan yumuşak peynir zeytin peynir kaşar tahin pekmez köy ekmeği o fırınlardan almış olduğumuz zararlı olan beyaz ekmekten değil fırın ekmeği köy ekmeği alacağınız ondan sonra bilgisayardan film açacaksınız sonra kahvaltınızı doya doya yapacaksınız.

0

kahvaltıda birçok şey olabilir. bana göre olmazsa olmazım zeytin, çay, sebze. çok severim. haşlama yumurta, patates kızartması, pişi, çeşitli reçeller, bal, helva, tereyağı, peynir, sucuklu yumurta da olabilir. herkese göre değişir tabi. ben en çok reçellerden vişne reçelini çok severim.

0

benim için kahvaltı en ama en önemli öğündür. en keyfini çıkara çıkara yapmayı istediğim öğün kahvaltı. sabahları hatta bunun için erken kalkabiliyorum :d kahvaltı yapmadan evden çıkınca kendimi huzursuz hissediyorum. kahvaltıda çok bir şey de aramam çay ve peynir olsun tabiki bir de bu ikiliyi yemek için ekmek olmazsa olmaz ama tabiki çeşitli şeyler olunca sofrada ilk önce insanın gözü doyuyor.

0

kahvaltida olması gerekenler değişiyor yöreye göre ama bana sorarsaniz bal zeytin peynir ve çaysız kahvaltı kahvaltı değildir

0

bence kahvaltıda hafif yiyecekler olmalıdır en önemlisi çay kesinlikle kahvaltıda olması gereken en önemli şey ondan sonra peynir yumurta çökelek ya reçel vazgeçilmez indir ondan sonra genelde dışarıda kahvaltı yaptığımız zaman çok da köy kahvaltısı gibi hazırlanmaya daha çok tost rüyada bazlama ya da açma simit poğaça gibi şeyler olduğu için köy kahvaltıları çok özlüyoruz mesela ben yurtta kalıyorum yurtta çok az miktarda peynir veya çok az miktarda reçel çok az miktarda yoğurt alabiliyoruz ya bu şekilde zaten doymuyoruz onun yerine tost yaptırıyoruz ben diyorum ya eski köy kahvaltıları yerine şimdi şimdilerde olan tostlar bazlamalar açmalar poğaçalar aldı ama mesela ben biber közleme iyi ondan sonra patlıcan közleme yiyeyim tost yapmayı ya da omlet yapmayı çok severim bunları kahvaltıda olmazsa olmazlar aslında her şeyden birer parça olmak zorunda bunlar sizi de gün boyu zaten tok tutan şeyler ama küçük küçük azat şeyler yediğimizde mecburen acıkıyorum sonradan ama keşke dediğim gibi ben patates kızartmasını çok severim ondan sonra tostu mesai köylerde gözleme yapılırdı en çok ya da yağlı ekmek sac üzerinde böyle şeyler çok güzel oluyor kahvaltıda yani bunlar bizim vazgeçilmezimiz genelde ben peynir çökelek tereyağı sevmiyorum daha çok dediğim gibi biber közlemesi patlıcan közlemesi ondan sonra patates kızartması gözlemeler bu tür şeyler daha çok seviyorum ama köyde olunca tabi köy peyniri köy çökeleği köy tereyağı tabii çok farklı ama yurtta bu imkan olmadığı için hep en kötülerini yiyoruz o yüzden en benim en vazgeçilmezdim bence gözleme dir peynirli ya da patatesli ya da köyden topladığımız otlarla yapılan gözlem nelerdir kan kaçtı senin

0

kahvaltıda, ekmek, bal, peynir, zeytin ve çay benim için kahvaltıda olması gerekenlerdir.

0

şeker ve ekmek dişinda neyi ne kadar yerseniz yiyin iki yumurta peynir zeytin domates yeşilk kaçak çay :)

0

bir sabah kahvaltısında bulunması gereken yiyecekler süt bal zeytin çay şeker peynir tereyağ reçel helva gibi şeylerdir.

0

kahvaltida zeytin peynir recel yumurta tabiki olmazsa olmaz cay

0

bu kişinin geliri zevki ile alakalı ama klişeler zeytin peynir yağ ekmektir atadan gelen kahvaltı anlayışımızda onlar vardır. bunlara çikolata reel ve çeşitlerim bal kaymak ta eklenebilir. ayrıca yeni nesil çocukların istekleri olan patates kızartması nagıt börek ve börek çeşitleri de ekendi . çalışanlariçin simit çay kahvaltının vazgeçilmezidir. benin için sucuklu yumurta menemen özellikle de soğanlı kaşarlı yumurtalı menemen taze ekmek şey başka birşey istemem .

1

kahvaltı ilk baş önce çay olmalı. sonra domates, reçel, peynir, zeytin, pekmez, ekmek bunlar kesinlikle olmalıdır.

2

reçel, domates, salatalık, çay, ekmek, çikolata, peynir...

0

benim kahvaltıyla aram hiç yok eşim pazar günleri evde olduğu için bu ozaman kahvaltı yaparım kahvaltıda olması gereken çok şey var ama maalesef ben yemiyorum.

bal
reçel
peynir
zeytin
kaymak
tereyağ
kaşar peynir
tulum peynir
bir çok peynir çeşidi yani
pekmez ,tahin
sucuk
haşlanmış yumurta
bu gibi şeyler kahvaltıda olur işte sevmiyorum ben .

0

öncelikle olmazsa olmaz olan peynirdir. peynirsiz bir kahvaltı bence düşünülemez. bunun dışımda rafadan yumurta, zeytin, reçel, bal, tereyağı, patates kızartması ideal bir kahvaltı için bunlar olsa yeter bence