0

sorumaniyi kim düşünüp icat ettiyse teşşekürümü sunuyorum böyle güvenilir ve insanları bilgilendiren şeylere calışsalar kimse ekmeksiz kalmaz ve fakirlik oranı düşer boş kalanlarda telefonda oyun veya gereksiz sosyal ağlarda takılmakdansa bu tarz biyerde vakit geçirip para kazanması güzel bi durum

0

sabırlı olmaktan geçiyor ve her gün düzenli girmekten geçiyor boş zamanlarda oyun yerine yapılması gereken bir şey

0

evde sadece ev işi yapmaktansa boş kaldığım zamanlarda buralarda takılıp da kazanmak çok güzel bence. burayı da iyiki tavsiye ettiler.. yazdıkça kazanıyorum, yazdıkça kazanıyorum..süper bir şey ya. kuruş kuruş geliyor ama geliyor. bence birçok kişi böyle emek verirse güzel bir şeyler alabilir.

0

bence çok güzel bir şey ama kazandırmayanlar çok kötü bence kazandıranlar daha güzel

0

artık satış yapmaya bile internet üzerinden yapıyorsun. yani internet üzerinden kazanç sağlayabiliyorsak ne mutlu. sadece yasal hale geldikten sonra dükkan kirası, kiranın stopajı, dükkanın faturaları, bilmem nesi derken birçok kalemden de uzak durmuş olacaksın. bu gibi sitelerde de yazarak para kazanılabiliyor açıkçası... yani çok garipsenecek bir durum değil açıkçası. rahat takılın yani internet ortamında para kazanmaya. letgo üzerinden hiç mi ürün satmadınız mesela. :) :) yani yapılabilecek birşey.

0

internetten para kazanma uygulamaları güzel oluyor hiç değilse öğrenciler için veya evde olan insanlar için ek bir gelir oluyor biraz da olsa elinize para geçiyor ve bunu bir şekilde değerlendirmeye çalışıyorsunuz. ancka bazen çok çaba sarfetmek çok fazla zaman harcamak gerekebiliyor. evet emek vermek çaba sarfetmek gerek bu vesile ile para kazanmak daha güzel ancak bazen çok uzun zamanlar alabiliyor belki biraz daha genişletilebilirdi ücret bakımından. ben bu siteyi çok beğendim zaten internetten para kazanmakta öyle kolay olmuyor bir takım şeyleri bilmeniz gerekiyor ancak ozaman tam anlamıyla para kazanabiliyorsunuz. burası güvenilir güzel bir site her türlü insan arsoru cevap şeklinde pars kazanmamızı sağlıyor. ayrıca güzel tarafı da bilgi edinebilme durumu. verdiğimiz cevaplar verilen cevaplar veya sorular bize birşeyler katıyor belki bilmediklerimiz öğrenmemize yardımcı oluyor bu bağlam da gerçekten de mantıklı güzel bir site. en önemlisi de güvenilir olması ve kazandığınız paranın hakkını vermesi.

0

bence çok güzel bir sey cünkü ek gelir oluyor bana yemek param cikiyor işyerinde

0

iyi. güzel birşey tabiki biraz sabırlı olmak gerek

0

artık herşey internet üzerinden oluyo alışverişler fatura ödemeleri daha birçok şey. ama çok az kazanılıyo daha karlı işler olursa bütün günümü internetten çalışmaya harcayabilirim. elin işinde elin adamının laflarını işitmektense evde kendime çalışırım daha iyi.

0

bence çok keyifli. eğer yaptığın iş zararlı, illegal bir şey değilse neden olmasın?

beynimizi kullarak para kazanıyoruz. sorumani’ye teşekkür ediyorum.

1

daha önce kazandım. yine yapabilirim. çağ bilişim çağı el altında bir ek gelir hiç fena olmuyor.