0

konu anlatımlı kitapta çok önemli ama en önemlisi farklı yayınlardan soru bankası kitapları çok önemlidir. çünkü ne kadar çok soru bilirsek o kadar iyiydi.farklı yayınlardan farklı soru tipleri gördüğümüz için daha çok en azından soru görürüz ve sınavda daha iyi yaparız farklı soru tipleri görürüz.ama konu kitapları genellikle fazla işe yaramıyor açıkçası youtube'daki bir sürü hoca'dan dinleyebiliriz konu anlatımlarını. o yüzden hiç gerek yok bence fazla konu anlatım kitap almaya.en azından birkaç tane alınabilir ama aşırı şekilde anlamak gerekir sadece sor kitaplarını aşırı şekilde almak gerekir.soru kitapları gerçekten çok faydalı soru bankaları ben özellikle tercih ediyordum zaten farklı yayınlardan olmasını çok iyi tercih ediyordum.

1

bir tane konu anlatımlı kitap, mümkün olduğunca çok sayıda soru bankası alınıp çalışılmalı bence. dersane ya da bir öğretmen eşliğinde çalışıyorsa konu anlatımlı kitap alınmasa da olabilir.

0

konu anlatımlı kitap alabilirsin.

0

bence ikisi de alınmalı birinden konu çalışılıp diğerinden sorular çözülmeli

0

bu sorunun cevabın verebilmek için kişinin konularına hakim olup olmadığını bilmek gerekiyor. ama kişi eğer konulara hakim değilse mutlaka konu anlatımlı kitapları tercih etmelidir. fakat tüm konulara hakimse ve sadece soru çözecekse soru bankası alması daha mantıklıdır.

0

konu anlatım oldukça rahat oluyor ders niteliğinde güzel.

0

konu anlatımlı kitap tercihimdir nedeni bilgi haznemin genişlemesi.

0

bu kitaba göre değişir demekten ise derse göre değişiyor daha doğru olur bazı derslerde kitap yeterli oluyor oradan çalışıp çözebiliyorsun ama bazı derslerde kitap yetmez birinin anlatması açıklaması gerekir sözel derslerde konu anlatımlı sayısal derslerde test kitabı tercihim