0

ben bilmiyorum hiç ne olduğunu da anlamıyorum burda biseler yapmaya çalışıyorum

0

google nin anketleri varda orasıda belirli süreden sonra çok yavaşlıyor ve googleplay de kullanılıyor kazançlar

0

evet tabi para kazandıran siteler var ancak burası kadar güvenilir değil ödeme konusunda bazı anket siteleri iyi sadece ancak oda çok bekletiyor anket zamanı gelmesi için cevaplamanız için yani öyle hemen para çekemiyorsunuz her siteye de güven olmuyor paranızı yaptırmıyor öyle her site malasef iyice araştırmak gerekiyor ama ben burayı seviyorum bence güvenilirlik konusunda oldukça iyi enazından ödeme alabiliyoruz böyle ödeme alamayan ne siteler var. hem bilgi de edinmiş oluyoruz.

0

site olarak bilmiyorum ama para kazandıran birkaç uygulama var

0

var tabi ben cok site denedim uye oldum ama guvenilir olduguna inanmiyorum ve milim milim para kazandiriyor. uygulamalarda mesela guncelleme oldugu zaman kazanilan para gidebiliyor. her siteye guvenilmiyor. ben simdiye kadar en guvenilir para kazanma sitesi olarak sorumaniyi gordum gercekten. emeklerimizin karsiligini veriyor ve gayet guvenilir bir site. en azindan burda hile yok hile yapanlari hemen banliyorlar. sorumaniye bize bu imkani sundugu icin cok tesekkur ederim kendi adima. bir cok arkadasimada zaten bu siteyi tavsiye ettim. ama bu siralar yarisma olmuyor ne zaman yarisma gelecek merakla bekliyoruz sorumani.

1

para kazandıran bunun gibi birkaç site daha var ama ben bir 2 tane siteye takıldım hiç beğenemedim ve sonra o sitelerden çıkış yaptım bu hesabımı kapattım başka siteleri aramaya başlarken sorumani sitesine rastladım ve burada kayıt oldum ve burası tanıdığım sitelerden en çok kazandıran site ve çok pratik güzel bir sitedir bir ay içinde burada 3 ödeme aldım bir ödemem de incelemede bir haftadır onda alırsam 4. ödeme mi olur yani bunun gibi güzel bir site ence yoktur elbetteki site var ama böyle güzel kazandıran ve her şeyiyle mükemmel bunun gibisinden görmedim.

0

bir-çok siteye rastladım ve denedim de ama çoğu imkansız şekillerde para kazandırıyor. sormani bu açıdan pratik bir site

0

bende birçok site denedim ama sorumaniden başkası yalan.inşallah uzun ömürlü bir site olur

0

birçok uygulamalı siteler var para kazandıran peki bu sitelerin hangileri gerçekten para kazandırıyor önemli olan dogrusunu bulmak

0

para kazandıran bitcoin uygulaması var ama kardeşim ne kadar orasını tam bilemiyorum. eğer site güvenilir ise burda yazarim size haber ederim.

0

para kazandıran birçok site var ben kullandım bazılarını aralarında en iyisi bu site cidden bak en iyisi bu site çünkü siteye her gün girmek gibi bir zorunluluğunuz yok stediğiniz zaman girip istediğiniz zaman para alabiliyor muyuz yani para kazanabiliyorsunuz ama diğer sitelerde para kazanmak aşırı zor sadece bir haftada iki tl yaptım site var

0

ben şimdi bu siteden başkasına site bulamam 16 tl var şimdi çekme talebinde bulunduktan sonra artık ugrasmiyacam ve youtube ile ugrasicam ve artik orda videolar ceketek artik orda kazancimi yapmaya calisicam.

0

para kazandıran mutlaka başka sitelerde vardır.ama nasıl güvenli mi?bu site o yönden çok iyi.paramızı ödüyor

0

sormaniden gerisi yalan ben böyle site görmedim.

0

yani kardeşim google amcaya sorunca sana para kazandıran uygulamalar var mı? diye sana söylüyor ve zaten burada kurallardan bir tanesi reklam yapmak yasak hiç bir site reklam yapılmasına izin vermez. senin de kalkıp burada sormam bence çok yanlış bir şey yani sonuçta burada kalıp para kazanabilirsin eğer burayı beğenmiyorsan kapı orada gidebilirsin seni tutan yok hani demek istediğim sakın beni yanlış anlama zaten site bu aralar çok yavaş cevapsız sorular çok kimse olmuyor artık benim de gerçekten giresim yok kimse imla kurallarına uymuyor zaten kafayı yiyeceğim böyle giderse. yani kazanırsam burada para kazanırsın bence en iyi güzel uzun cevaplar verip biraz daha güzel para kazanmak.

0

para kazandiran siteleri senin arayip bulman taraftariyim. cunku reklam yasak. hem reklam yasak olmasa bile etik olacagini sanmam buradan soylemenin.

0

ben para kazandıran bir çok site gördüm. ancak sorumani gibi ödemeleri tıkır tıkır yapan bir site daha göremedim. şu an bu siteden başka bir siteye üye değilim. ve bu durumdan çok memnunum sorumani bize yeter ve artar diye düşünüyorum.

0

para kazandıran çok isterdim ama benim tercihim bu sitede ne oldu ve çok da memnunum.

0

para kazandıran bir çok site var ama burada isim yazmak reklama girer