0

photoshop çok amaçlı denilebilecek bir program olup çizim tasarım, özellikle fotograf düzenlemek için uygun olan görsel tasarımlar programıdır.

0

çok güzel tasarımlar için veya resimlerle oynamak için

0

öncelikle hangi amaçla kullanacağın önemli. ben instagram sayfam için kullanıyorum. resimler üzerinde oynama yapıyorum bu sebeple kullanıyorum ama çok detaylı bir program öğrenmekte fayda var. adobe programları çok karışık ama öğrenince çok basit geliyor. amac ne olursa olsun bilgi bilgidir bir kenarda kalsın.

0

photoshop kullanarak web siteniz için banner yapabilirsiniz.müşteriniz için katalog tasarlayabilirsiniz.fotoğraflarınızı profesyonel olarak düzenleyebilirsiniz.sanatsal çizim çalışmaları yapabilirsiniz.derginizin görüntüsünü değiştirebilirsiniz.blog yazınızagörsel ekleyebilirsiniz.sosyal medya çalışmalarında ilgi çekici tasarımlar hazırlayabilirsiniz.reklam ajansına gelen müşteriniz için büyük toplulukların dikkatini çekecek çalışmalar yapabilirsiniz. ya da en basiti toplantıdakileri sunumunuzla etkilemek için sıra dışı görsel malzeme kullanabilirsiniz.

0

youtube kapak foto su için çok ugraştım ve abonelik te aldım kullandım fotoshop cs6 kullandım sonra çok zor olduğu için bildiğim kadar kullandım ama zor olsada zevkli bir fotoshop programı güzel begendim ama çok karışık sabır gerektiriyor zaten bu programıda bütün herkes kullanıyor dünya kullanıyor fotoshop pr de kullandım video edit için o program çok çok karışıktı beynimi yaktı.

0

bir zamanlar zevkle uğraştığım araştırma yaptığım ve sonrasında sıkılıp bıraktığım programdır photoshop programı,aslinda eğlenceli bir programdır. zamanında manitalarin resimlerinde oynamaya yapardım, pek hoşlanirdi.

0

ilgi alanım olduğu için soru çok hoşuma gitti öncelikle bunun için sizlere teşekkür ediyorum photoshop programları ya da programı diyeyim keyfi olarak da para kazanma amaçlı da kullanılabilir ben ilk başta keyfi olarak indirmiştim tabii ki kalitesine göre bir bedel ödüyorsunuz photoshop programlarına daha sonradan internetten araştıra araştıra photoshopta kendimi geliştirdim her ne kadar profesyonel olmasa da amatör bir şekilde güzel işler çıkarabiliyorum nasıl para kazanmaya başladım onu anlatayım birazdan bir yayın platformunda reklam olur diye ismini vermek istemiyorum yayıncı arkadaşlarım oldu tanıştım kendileri alt panel profil resmi kapak fotoğrafı emote yani emote den kastım emoji bunları yaptım belirli bir ücret karşılığı yaparken hem yoruluyorsunuz hem eğleniyorsunuz hem de para kazanabiliyorsunuz bu üç özellik çok keyif verici ayrıca emojilerini yaptığınız yayıncı takipçilere aboneleri sizin emoji nizi basıyorlar ve siz bunu görünce bir hayli gururlanıyor sunuz seviliyorsunuz bir yerde bir başarı elde ettiğinizi düşünüyorsunuz bu da insanı psikolojik olarak büyük rahatlığa büyük sevince sokuyor özgüveniniz artıyor açıkçası herkese kullanmasını tavsiye ediyorum para kazanmak için olmasa da kendiniz ile alakalı fotoğraflar düzenleyebilir kendinize ait güzel ilginç profil resimleri yapabilir hatta yaptığınız güzel içeriklerle tişörtünü ze bile bastırabilirsiniz yeri gelir kupa bardağında bile bastırabilirsiniz sonuçta sizin yaptığınız bir şey sizi güne başlarken gün sonuna kadar motive edebiliyor kendimi yaşadım tecrübeliyim teşekkürler.

0

photoshop kendini fiziksel olarak kötü gören kişilern fizigini deyiştirme için kullanılır tabikide photoshop sadece bundan ibaret deyil kullanıldıgı büssüru alan vardı ir mesela bir sunum hazırlayacaksınız ordaki resimleri photoshop yapabilirsoniz ondan sonra bir fotoğrafa kişi ekleyebilir sinizbunun gibi pek çok sektör de hizmet için kullanılır

0

photospoun kulanıldığı bir çok alan ve bir çok sektör vardır gelin bunları teker teker size anlatayım 1-en çok kulanıldığı alan çirkin kızlarımızın veya vucudunda kendine yakıştırmadığı hoş olmayan yerlerini ekranda düzeltme işlemidir genelllikle herkesimin kullanıdığı ve rahatça ulabildiği ünlülerin bile kulandığı bir uygulamadır örneğin hülya avşar bunu çok kullanıyor oturduğum semttende bir çok kişi bunu kullanıyor malesef çağımızın kötü uygulamarından biri bu ben insanların doğal olmalrından yanayım ama ne yazık ki baya yaygın bir kullanıcıya sahip 2-film dizi sinema sektörnde kullanıyor bazı epik maceracı ve bilim kurgu senaryolarında kullanılıyor bence bu doğru bir uygulama özellikle bilim kurgu filmlerinde olmazsa olmazdır çünkü görsel şölen bizi sinemaya veyahut tv nin başına götüren en önemli şeylerden biridir 3-satıcıların genelikle internet satıcılarının bir ürünü olduğunda daha abartılı veya jenerik gösterme çabasıdır bu çok hoş bir şey değil ama yapan var malesef 4-doğal shop genelikle pazarcılarımızın kullandığı ve tek bir doğal maddeyle kullanıp bütün bir ürünlerden inalılmaz kar yapmasıdır ki bu da doğru bir şeyd eğildir ama ne yazık ki böyle bir uygulamda var

0

genellikle hayalı yada kötü çıkan fotoğrafları düzenlemek için kullanılan fotoğraf düzenleyici bir yazılım türü ve programdır

0

photoshop, daha çok adobe firmasının geliştirdiği yazılım olarak bilinmesine karşın temelde grafik düzenleme yazılımlarını (photo editing software) tanımlayan genel bir ifadedir. photohop ne amaçla kullanılır dersek, birden fazla görselin montajlanmasından var olan görseli boyut, parlaklık, kontrast değiştirme, bulanıklığı giderme, perspektif kazandırma gibi özelliklerle düzenleme, bozulmuş yıpranmış görsellerin yeniden oluşturulmasını sağlama gibi pek çok kullanım alanından bahsedebiliriz.
adobe photoshop, resim ve fotoğraflarınızı piksel tabanlı işlemenize olanak sağlayan bir yazılımdır. photoshop nedir kısaca bahsedecek olursak dijital ortamdaki görselleri kesme, kopyalama, silme, yapıştırma ve ışık, renk gibi detaylarını düzenleme üzerine kurulu bir sistemdir diyebiliriz. ancak bu sistem zamanla gelişerek photoshop nerelerde kullanılır sorusunun cevabını daha kapsamlı hale getirmiştir.

1

photoshop için en çok kullanılan materyalleri adobe üretiyor.photoshop bir nesneyi manipüle etme veya onu başka bir şeye dönüştürme olarak kullanılabilir veya fotoğrafları netleştirmek üzerined ayrıntı oluşturmak ve açığa çıkamayan gizemleri çeşitli efektlerle ortaya çıkarmasıdır.bana göre en iyi photoshop programı adobe photoshop cc serisidir.tabi fiyatları oldukça pahalı olabiliyor olmasına rağmen oldukça kullanışlı bu programla bir manzara yapabilir hayal ürününüzü geliştirebilir kendinize minimalist bir dünya kazanarak sanatsal bir çok işlev yapabilirsiniz.hatta yakınınızdaki arkadaşlarınıza bile hava atabilir bir anda arkadaş çevresinde popüler olabilirsiniz.ben bazen sınıftaki arkadaşlarıma komik photoshoplar ve capsler yapardım mesela gerçekten bazen çok eğlenirdik photoshop dediğim gibi komedi üzerine de kullanılabilir.ve ayrıyeten insanlar belirli bir düzeye geldikten sonra photoshop yapmaktan zevk alacak onlara kolay gelcektir çünkü photoshop aynı tabloda resim yapmaya benzer hayal gücünüz ve zevkiniz sınırsızdır yaratıcılık azminize bakar ve bence gayet eğlenceli bir buluştur.photoshopu öğrenmek ve çeşitli manipüle gibi materyalleri internette rahatlıkla edinebilirsiniz.

0

genellikle yayıncıların, video çekenlerin kullandığı fotoğrafçılık sanatıdır. en çok reklamlarda, kişisel kullanımda ve afış tasarımı gibi birçok konuda kullanılabilir.

0

website için tema oluşturulabilir kapak fotoğrafı hazırlanabilir küçük boyutlu orta boyutlu büyük boyutlu istediğiniz boyutta fotoğraf hazırlayabilirsiniz para kazanmak için kullanılabilir yani işi ticarete dökebilirsiniz kendi sosyal medya hesaplarınız için tema’lar ayarlayabilir profil fotoğrafı oluşturabilir kendi fotoğraflarınızı düzenleyip shoplayabilirisiniz

0

photoshop kullanım amacı 2'ye ayrılır. kötüye kullanım ve iyiye kullanım. kötüye kullanım şu şekilde oluyor : bazı kişilerin yüzlerini değiştirerek şantaj veya orada olmayan nesneleri photoshop ile oraya koyarak herhangi bir tehtit olarak kullanma. tabiki bu işi tehtit veya şantaj seviyesine taşıyanların çok profosyonel olması lazım ayrıca devrimiz yani teknoloji devrinde he ne kadar profosyonel olunursa olunsun bu çok kolay bir şekilde belli olur photosop olan hemen anlaşılır ve ayırt edilir. devletlerin ellerinde olan üstün yazılımlar sayesinde bu çok da zor olmaz. bir de iyiye kullanım var mesela beğenilmeyen bir fotoğrafı arkaplan aydınlatma vb. şekilde değiştirerek daha iyi bir görünüme kavuşturulur ve fotoğraf çöpe gitmez birnevi hobi gibi de düşünülebilir. bir de photoshop ile çok güzel duvar kağıtları yapılabilir çok güzel resim editlerine kavuşabiliriz. kimi zaman bu resimleri satarak bile gelir elde edebilirsiniz. photosop düzgün kullanılırsa meslek haline gelip gelir bile sağlayabilir.

0

photoshop akla gelebilecek tüm 2 boyutlu grafikler için kullanışlı araçlar sunan bir bilgisayar yazılımıdır.

0

arkadaşlar photoshop kolay bir şey değildir bunu yapmak için el beceriniz olması gerekir ve hayal gücünüz olması gerekir mesela ben önceden arkadaşlarım programların vardı arkadaşlarımın kendi programları ve internet ile bilinen programları bende vardı ve bunlarla ilgili arkadaşlar bu programları kullanarak kendi fotoğraflarımı show yapıyorum arkadaşlar ne güzel oluyordu bence hayal gücümü kullanarak kendimi başka yerden hatırlıyorum veya başka yerde benim yerime atıyordum arkadaşlar güzel olurdu bunun için dediğim gibi arkadaşlara karagöz'ün uzun olması gerekir bunun programları arkadaşlar photoshop cs6 adobe cs 2017-2018 2016 bu şekilde arkadaşlar bunu nasıl sıralanır bir de foto skype vardır bu da güzel bir şeydir interneti kendi google'da da yapanlar var fakat onlar fake kaliteli olmaz bunlar ne amaçla kullanılır ödersek mesela herkes kendini zayıflatmak ister kimisi de şişmanlamak ister biraz o amaçlarda kullanan ünlüler vardır önüne kendini zayıf görmek istiyorsan kendine photoshop programlarında kendini incelticiler bunlar onlar için önemlidir ve yüzdeki sivilceleri yüzdeki lekeleri bunlar da yok edilen arkadaşları yüzü çok kadın olan birisinin yüzüne inceltebilir photoshop kısacası çok işe yarar yani photoshop bence göz yanılması iğdır gerçekte olmayan bir şeyi yapmak veya gerçekte olan biraz kötü kan efekti vermektir arkadaşlar photoshopeğer bir photoshop yapmak istiyorsanız arkadaşlar öncelikle mesela kendinizi başka bir yere aktarmak isterseniz kendinizi etrafından keseceksiniz kendimizi ve başka bir yere arka planı koyduğunuzda oraya aktaracaksınız bunun kaliteli olması için arkadaşlar kendinizin renginizi yani vücudunuzun rengine ortama sağlamanız gerekir ve ortamınızı vücudunuzun rengini sağlamanız gerekir çünkü gerçekçi olması sizin için önemlidir kendiniz zayıflatabilir siniz dediğin gibi ünlülerde bütün ünlüler neredeyse pişman olan ünlüler kendinin zayıflatır derpa programlarında sizde bunu yapabilirsiniz benim bir arkadaşım var arkadaşlar güzel bir photoshop programında biliyordu bir de fotoğraf çekmeyi yani fotoğraftaki pozları bile orada arkadaşlar ve bu bir kamera aldı ve bununla bir işe girdi facebook'ta fotoğraf çekmeye başladı bir çekim için 15 lira alıyordu arkadaşlar 15 lira da aspava az bir para değil onu çekimi yapıyor fakat onun üstünde de bir de şok var yapıyordu arkadaşlar güzel güzel şortlar yapınca herkes ilgisini çekti herkesi herkesi oraya gitmeye başladı ve iyi bir para kalmadı çünkü bu bir işimi kurdum ve aynı zamanda da düğün fotoğrafçılığı yapıyordu hem yandan para hem de oradan para çok iyi bir iş değil arkadaşlar ben bana öğretmesini söyledim bana öğretmendir fakat ben kendi amaçlarını öğrendim de şu an ondan daha daha iyiyim herkes bana geliyor fakat ben parasız yapıyorum arkadaşlar para gerek yok öyle diyim.

0

resimleri göründüğünden farklı tasarımlarda yapmaya yarar. bununla beraber en çok film çekimlerinde kullanılır. çok fazla görsel öğeler içeren filmler için birebir uygulama olmaktadır. ayrıca kullanım amacı insanların kendi fotoğraflarına uyarlamak istedikleri şeyleri de yapmalarını sağlar. resimde yer almayan birtakım öğelerin resime montaj edilmesinde kullanılır. diğer kullanılış amacı bu uygulamanın doğal güzellikleri yansıtan resimleri montaj yoluyla birleştirme işlemi yapılmasıdır. dizilerde de pek çok kez kullanımı mevcuttur.

0

ülkemizde yaygın olarak genç kızların kendilwrini zayıflatma,yüzlerindeki lekeleri giderme gibi onlarca efekti yapmalarının dışında photoshop uygulamaları aslında birçok yerde kullanılır.herhangi bir davet,toplantı gibi insanları bir yere toplama zorunluluğu olan davetlerde,şaşalı bir davetiye hazırlanabilir.hem de hazır şablonlar kullanılarak çok basit bir şekilde.bunlardan çok farklı olarak herhangi normal bir fotoğrafı kendi çizimlerinizle bambaşka bir fotoğrafa çevirebilirsiniz.(bunun için biraz el yeteneği gerekli).

0

resim tasarlamak için kullanılabılir ülkemizde meraklı insanlar çok olduğu için bu tür programları kullananlar bi hayli fazla oluyor.photoshop kendini geliştirmek isteyen küçük yaşta çocuklar için güzel bi program çocuklarınız varsa photoshop programını ögretin ve zamanla profesyonel oldukça bu işten gelirde edebilirler hiç deilse okudukları okulda kendi cebine ahrçlık niteliginde para koyabilirler bu programı kendine bi iş olarak görenler için diyorum.genelde ünlülerde kamera önünde poz verirken kilolu ve vb sorunları photoshop tarzı programlarla resimlerini düzelterek sosyal medya da paylaşım yapıyolar.photoshop'u youtubede bi kanal açarak ders niteliğinde videolar çekerek bu programı kullanmak yada ögrenmek isteyenlere bu videolar ile yardımcı olabilirsiniz.zaten dünya üzerinde photoshop ile alakalı bi ton bilgi ve video bulunmakta yeterki bu tür programları ögrenmek istemenizdir gerisi kendiliğinden gelicektir.