0

günün en sevilen ani sabah kahvesi haftanın en sevilen günü her gün güzeldir bence yani kişiden kişiye değişir ay olarakta matis ayı çünkü ben doğdum o ayda

0

bence herkese göre doğduğu yada aşık olduğu gündür bence.

0

günün en sevdiğim anı ikindi sonrasıdır. bana her zaman bir ferahlık verir. haftanın en sevdiğim günü cumadır son çalışma günü olması ve cuma namazı olması sebebiyle, yılın en sevdiğim ayı ise ramazan ayıdır huzurlu geçtiği için.

0

bana göre günün en sevilen anı işten gelip direk yatağa sarılmamıdır.haftanın en güzel günü pazar günüdür. çünkü pazar günü ailemizde daha çok vakit geçiriyoruz. güzel bir gün geçirmiş oluyoruz. böylelikle yılın en sevilen ayı ise bana göre kesinlikle aralık aydır.çünkü ben bu ayda dünyaya geldim.

1

günün en sevilen anı öğlen çünkü uyku açılmıştır.haftanın en sevilen günü şüphesiz pazar günü yani tatil günü olan gündür.yılın en sevilen ayı yaz aylarıdır.sürekli tatil yapılan vakittir.fakirlerin üşümediği mevsimdir yaz.

0

günün en güzel anı huzurla yatağınıza girdiğiniz andır. haftanın en güzel günü cumartesidir çünkü istediğiniz kadar uyuyabilirsiniz. yılın en güzel ay temmuzdur çünkü temmuz ayında ben doğmuşum daha ne olsun. :)

0

günün en sevilen anı akşam yemeği sonrası keyif çayı , haftanın en güzel günü mübarek cuma günü , yılın en sevilen ayı ise sevgiliyle tanıştığınız ilk gündür . teşekürler.