0

peynir ve zeytin en çok tüketilen besinler kahvaltı için. özellikle beyaz peynir.

0

en çok peynir zeytin yerim ben de. onun dışında bizim yörede çemen diye bilinir başka yörelerde ise acuka diye geçiyor ev yapımı onu yerim. annem çok güzel yapar. daha sonra yumurta mümkün olduğunca yemeye çalışırım çok faydalı çünkü.

0

sabah kahvaltısında en cok peynir yerim. çok severim. çok tüketirim. sonra yeşil zeytin yerim. sonra yumurta haslarim genelde. birde cay çok içerim.

0

her sabah kahvaltı da en çok yumurta tüketirim. peynir ekmek zeytin domates veya bazen ekmek kızartması gibi yiyecekler tüketirim. ama yumurta olmazda olmazıdır

0

kahvaltıda daha çok peynir, ekmek, yumurta ve zeytin tüketirim. çünkü bunlar kahvaltının olmazsa olmazlarıdır. ben bunlar olmadan kahvaltı yapmayı sevmeyen biriyimdir. yapsam bile o kahvaltıdan hiç bişey anlamam. kahvaltı yapmayı çok seven biri olarak bunları çok fazla tükettiğimi söyleyebilirim.

0

en çok peynir ve ekmek tüketirim çünkü kahvaltıyı oluşturan başlıca şeylerden.

0

sabah kahvaltısında yediğim en güzel şey çaydan sonra menemen ve kavurmalı yumurta patates kızartması acı sos...

0

be kahvaltıda en çok peynir tercih ediyorum peynirsiz kahvaltıya asla oturamam zaten ana öğesi peynirdir bunun yanında salatalık domateste gözümün aradığı şeylerdir

0

sucuklu yumurta kadar peyniri tahin pekmez

0

sabah kahvaltısı diyince akla gelen ilk şey ben olurum benim en çok tükettiğim yiyecekler peynir, zeytin, salam bu üçünü çok yerim gerçekten :)

0

en cok yumurta peynir zeytin tüketirim.

0

peynir zeytin çökelek yumurta salam tost

0

peynir yağ reçel zeytin ekmek çay yumurta süt yoğurt

1

peynir ve çay benim kahvaltı için vazgecilmezimdir. diğerleri olamasa bir nebze olabilir ama peynir ve çaysız olmaz

1

peynir kesik yağ bal reçel çikolatalı ekmek yerim sabah kahvaltısınde