0

şanslı olmak istiyorsanız yapmanız gereken her durumdan olumlu sonuçlar çıkarmaktır. çünkü şans bizim kendimizin elde ettiği bir şey değildir. gelişi güzel olan tam isteğimize uygun bir şekilde durumu tamamlayan durumlara şans diyoruz zaten onun için de yaşadığımız veya şanslı olmak istediğimiz durumlarda olumlu bir yön aramak şanslı hissetmemizi sağlayacaktır. en azından ben öyle düşünüyorum

0

şanslı olmak doğuştan gelen bir şeydir.nasıl gelirse öyle gider bu değişmiyor malesef.şansımı kırdım derler ya o bana da rastlasa ne güzel olur.

0

acun ılıcalıyla evlenıp bosanmamız lazım.

0

şanslı olmak doğuştan veya sonradan kendiliğinden gelen bir şeydir. bu bir şeyler yaparak oluşturulamaz. kendimden örnek verecek olursam belli bir zamana kadar acayip şanslı bir insandım. gerçekten anlatılmayacak kadar şanslıydım hemde. hani şu dışarı çıkacağınız zaman yağmur yağdığını falan görürsünüz ya işte ben sokağa çıktığım anda o yağmur dururdu. bir örnek verecek olursam. ama şimdilerde şanssızlığın doruk noktalarındayım. şimdi hava günlük güneşlikken dışarı çıkacak olsam ortalığı sel alır. nasıl oldu ne yaptım bu hale geldim bilmiyorum ama bir an da şanssız döneme girdim diyebilirim. inşallah en kısa zaman da eski zamanlara dönerim. şanssız olmak çok zor bu devirde.

0

şanslı olmak sonradan kazanılacak veya parayla alınabilecek birşey değil. doğuştan şanslı olunmalıdır.

0

ne konuda sans bekliyorsun mesela?
ask mi? para mi? taninmislik mi? nedir yani?
tabi bunlar her an gelisebilir olabilecek seyler ama yine de ne gerektirdigini ele alalim. :)
ask icin:yeterli bir tip.ikna kabiliyeti.cevre gibi seyler gerekir.
para icin:ya biraz babadan sansli olmalisin yada ticari bir zekaya sahip olmalisin yada risk ama borsayi surekli takip edem anlayan biri olmalisin.

0

zengin olmak ve vurdumduymaz olmak gerek